Informatie aanvragen
 • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
Subsidieadviseur Nijmegen
024-3021000 | m.giesbers@finovion.nl
Informatie aanvragen
 • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
 • Persoonlijke aanpak
 • Meedenken over complete bedrijfsvoering
 • Alle kennis in huis

Specialist Subsidies

Ruim twintig jaar geleden ben ik min of meer per toeval in de subsidiewereld gerold. Het leuke van dit beroep is dat je door al die jaren heen talloze innovaties, uitdagende projecten en verrassende ideeën voorbij ziet komen. Helaas monden niet alle innovaties uit in een ‘gouden ei’, maar het enthousiasme, de vindingrijkheid en de creativiteit van de ondernemer stimuleren mij om er, met ondersteuning van subsidie, een succesverhaal van te maken.

Mijn naam is Mark Giesbers, 50 jaar oud en woon met mijn vrouw en twee dochters in Nijmegen. In het dagelijks leven sport ik graag en ben dan ook regelmatig terug te vinden op het voetbalveld. Verder ga ik graag met mijn gezin op vakantie naar de culturele binnenlanden van Spanje. Van origine ben ik jurist maar direct na het afronden van de studie heb ik me gericht op het adviseren bedrijven en organisaties op het gebied van innovatie- en subsidiemanagement. De afwisseling van ZZP tot gevestigde multinational, van agro tot farmacie, van startend tot eeuwenoud familiebedrijf typeert mijn uiteenlopende portefeuille.
Mijn boodschap is dan ook simpel: Ga je iets nieuws, innovatiefs of spannends doen? En zijn daar kosten mee gemoeid? Pak dan de telefoon en vertel me jouw plannen!

Lees meer

Mark Giesbers
Kantooreigenaar Subsidieadviseur Nijmegen

Contactinformatie

De Horst 4
6581 TE - Malden
Informatie aanvragen
 • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.

6 Redenen voor contact

 • Gratis offerte
 • Aantrekkelijke prijsstelling
 • Finovion bestaat ruim 15 jaar
 • Meer dan 4000 klanten
 • Klantscore van 9,6
 • Kantoor in de buurt
  Finiovion Youtube video

  Aangesloten bij:

   

  Specialist Subsidies | Wat is subsidie?

  Nederland loopt wereldwijd voorop op het gebied van innovatie en hier zijn wij trots op. Kennisontwikkeling is hierin de motor. Om deze motor draaiende te houden investeert Nederland, door middel van subsidies en andere regelingen, veel tijd en geld. De subsidies en regelingen stimuleren ondernemingen zich verder te ontwikkelen in waar ze goed in zijn. Daarnaast bieden subsidies de financiële ondersteuning om nieuwe (wetenschappelijke) ontdekkingen te doen.

  Subsidie ondersteuning nodig?

  Nederland kent meer dan 3.000 subsidies en regelingen, maar toch lopen vele bedrijven onbewust tienduizenden euro’s aan subsidies mis. Een gemiste kans vindt Finovion. Onze Finovion subsidieadviseur Mark Giesbers, met meer dan 20 jaar subsidie ervaring, weet als geen ander welke interessante subsidies in aanmerking komen voor uw onderneming. Daarnaast weet hij precies hoe een succesvolle subsidieaanvraag eruit moet zien en neemt dit graag voor u uit handen. Zo kunt u doen waar u goed in bent en dat is innoverend ondernemen.

   

  De meest gebruikte subsidies

  Het subsidielandschap kent een oerwoud aan subsidies en regelingen. De meest voorkomende subsidie is eigenlijk een fiscale regeling, de WBSO-regeling. De WBSO geeft een fiscaal voordeel van 32% voor al uw R&D-activiteiten, waarmee u als bedrijf duizenden euro’s kan besparen. Verder maken ondernemingen veel gebruik van de Innovatiebox, ESF duurzame inzetbaarheid en MIT subsidies. Meer dan 22.000 Nederlandse ondernemingen maken ondertussen gebruik van deze subsidies en regelingen. Kortom, er is meer mogelijk dan u denkt om in aanmerking te komen voor financiële voordelen.

  Ook op zoek naar een kantoor dat meedenkt?
  Neem contact op

  Klanttevredenheid !

  Ondernemers beoordelen
  ons met een 9.69.6

  Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
  Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

  Meer diensten
  Naar boven