fbpx

Salarisadministratie online

Finovion heeft allerlei mogelijkheden voor de salarisadministratie online. Wij werken met de professionele online software van Loket. Met Loket wordt het bijhouden van je HR- en salarisadministratie wel heel eenvoudig. De salarisverwerking in een handomdraai geregeld en slimme HR-mogelijkheden: alles in één salarisadministratie online applicatie. Van compleet digitale personeelsdossiers onderhouden tot urenregistratie doen. Je kunt ervoor kiezen dat salarisbureau Finovion de salarisadministratie online voor je doet. Ook hebben wij mogelijkheden, zodat je zelf een deel van de salarisverwerking doet. Denk hierbij aan het invoeren van de uren van medewerkers of het downloaden van een salaris betaalbestand. Heb je binnen je eigen bedrijf voldoende kennis om volledig zelf de salarisadministratie online te doen? Wij kunnen je dan toegang geven tot onze compleet ingerichte salarissoftware. Zelf doe je de verwerking en wij fungeren als een back-up. De continuïteit van het salariswerk is hierdoor gegarandeerd.

Kosten salarisadministratie online

Wil je een goed beeld krijgen van de kosten van uitbesteding van je salarisadministratie? De transparante en vaste tarieven bij Finovion zorgen ervoor dat je eenvoudig je eigen tarief kan bepalen. Bij ons kantoor betaal je per loonstrook een vast tarief. Voor dit bedrag ontvang je salarisstroken, betaaloverzichten, overzicht loonstroken, journaalposten, betalingsbestand, jaaropgaven en de pensioenaanlevering. Ook hebben wij mogelijkheden om je toegang te geven tot je eigen salarisadministratie online. Op deze wijze zorg je ervoor dat de kosten van je salarisadministratie in toom worden gehouden.

Voordelen salarisadministratie online

Je salarisadministratie online biedt bij Finovion de volgende voordelen:

  • Online toegang tot compleet ingerichte salarisadministratie online;
  • Gratis helpdesk en HRM adviseur die meedenkt;
  • Snelle levering van loonwerk;
  • Persoonlijke en betrokken opstelling;
  • Salarisverwerking zelf kunnen doen met back-up van Finovion salarisadministrateurs;
  • Heldere online overzichten en managementrapportages;
  • Betalen op basis van en tarief per jaaropgaaf of tarief per loonstrook.

Hoge klantscore bij salarisadministratie online

Bij Finovion luisteren we naar de wensen van onze klant. Dit doen we door onze relaties regelmatig te bellen en te vragen hoe zij onze dienstverlening ervaren. Onze relaties beoordelen Finovion met een 9+. Hier zijn we erg blij mee. We krijgen deze uitstekende cijfers omdat wij onze afspraken nakomen, transparant werken en niet alleen de online salarisadministratie verwerken, maar als adviseur proactief meedenken over allerlei salaris gerelateerde zaken.

Meer informatie over Finovion salarisadministratie online

Wij geven je graag inzicht in de mogelijkheden van salarisadministratie online bij Finovion. Om onze mogelijkheden bij je wensen aan te kunnen sluiten, stellen wij het op prijs als je contact met ons opneemt. Wij geven je dan meer informatie over ons tarief en dienstverlening.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanttevredenheid !

Ondernemers beoordelen
ons met een 9.59.5