fbpx

Jaarrekening maken

Heeft u ondersteuning nodig bij het maken van een jaarrekening? Wilt u een jaarrekening maken, die voldoet aan de wet- en regelgeving voor zowel enkelvoudige als geconsolideerde rapporten? Het proces van jaarrekening maken kunt u uitbesteden aan de professionals van Finovion. Jaarrekening maken door Finovion dient niet alleen als verslaglegging, maar kunt u ook gebruiken als document naar een bankinstelling voor het verkrijgen van financiering.

Jaarrekening maken door Finovion

Finovion is een financieel advieskantoor met ruim 30 vestigingen in Nederland. Organisaties binnen het MKB kunnen bij Finovion terecht voor onder meer de jaarrekening maken, boekhouding, salarisadministratie en fiscale advisering.

Bij het jaarrekening maken leggen wij de nadruk op het persoonlijke contact en het in begrijpelijke taal uitleggen van de jaarrekening. U heeft bij Finovion een vaste contactpersoon die uw sector uitstekend kent en die met u overleg heeft over de jaarrekening. Finovion heeft de financiële en fiscale kennis in huis die doorgaans alleen aanwezig is bij het grote accountantskantoor. Wij hanteren een transparante prijsstelling door te werken tegen vaste abonnementen.

Uw jaarrekening maken door Finovion biedt u:

  • Een rapport voor uw financieringsaanvraag;
  • Een maatwerkrapportage met kerngetallen;
  • Een rapport dat aan alle wettelijke vereisten voldoet;
  • Een rapport met een controlerende verklaring (indien gewenst).

Informatie aanvragen over jaarrekening maken

Wilt u meer informatie over jaarrekening maken bij Finovion? In overleg met u brengen wij graag uw wensen in kaart en bepalen uw vast maandelijks abonnement. Vul dan de onderstaande informatieaanvraag in en wij nemen contact met u op.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.