fbpx

Administratiekantoor openen

Wilt u een administratiekantoor openen? Weet u niet precies wat dit allemaal met zich meebrengt? Natuurlijk komt u door “vallen en opstaan” achter veel zaken. Echter is het niet veel slimmer om omringd met expertise van Finovion een administratiekantoor te openen?

Finovion heeft zich sinds 2003 bewezen als succesvolle franchiseformule administratiekantoor met een duidelijke adviesfunctie. Finovion is met name gericht op het willen zijn van sparringpartner en hecht derhalve veel waarde aan een klant- en servicegerichte benadering.

Finovion reikt u alle middelen aan waarmee u het openen van uw eigen administratiekantoor vergemakkelijkt. Door de marketingkennis binnen Finovion en de omvang van Finovion krijgt u door het openen van een kantoor binnen Finovion marketinginstrumenten tot uw beschikking waarmee het aantrekken van nieuwe klanten eenvoudiger wordt.

Finovion ondersteuning bij administratiekantoor openen

Door een administratiekantoor bij Finovion te openen, kunnen we u het volgende bieden dat u tijdwinst en geld gaat opleveren:

  • Finovion heeft een professionele administratiestraat voor uw kantoor operationeel, waar u vanaf het openen van uw kantoor gelijk gebruik van kunt maken. Systemen zijn aan elkaar gekoppeld, invoer wordt vergemakkelijkt en modellen en inrichting is door het hoofdkantoor van Finovion gebeurd. U hoeft bij het administratiekantoor starten geen onnodige tijd te besteden aan de opzet en onderhoud van uw financiële software;
  • Finovion heeft de afgelopen 10 jaar een methodiek ontwikkeld waarbij u makkelijker klanten kunt werven. Dit betekent onder meer dat u een actieplan marketing met Finovion ervaringen ontvangt, dat u de eerste periode extra begeleiding krijgt in verkoop en marketing, dat u informatieaanvragen automatisch doorgestuurd krijgt vanuit diverse Finovion websites en dat de Finovion verkoper op het hoofdkantoor voor u telefonische acquisitie gaat doen. Door het hanteren van deze werkwijze is bewezen dat financiële mensen zonder ervaring met verkoop, toch hun eigen klantenportefeuille kunnen opbouwen.

Investering administratiekantoor starten

Van het belang is dat de investering van een administratiekantoor openen in het Finovion netwerk wordt afgezet tegen het zelfstandig starten van een administratiekantoor. Naast de doorbelasting van kosten voor software rekent Finovion u een maandelijkse vergoeding voor de tijd die het hoofdkantoor bezig is om de Finovion formule in stand te houden, te professionaliseren en u op allerlei gebieden te ondersteunen. Deze vergoeding moet u afzetten tegen de besparing die u realiseert doordat u geen eigen website en marketinguitingen nodig heeft, geen tijd aan onderhoud en updates van software hoeft te besteden en goedkoper uit bent voor de software omdat Finovion kwantumkortingen heeft gerealiseerd. Hoe groot of hoe klein uw kantoor ook is, wij kunnen voor u een berekening maken dat openen van een kantoor binnen Finovion altijd een besparing oplevert.

Vrijblijvend informatie administratiekantoor openen aanvragen

Spreekt het administratiekantoor openen u aan? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op om u meer informatie over Finovion te geven.

Informatie aansluiting kantoor

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.