fbpx

Prijs boekhouder

Het uitbesteden van de boekhouding aan een professioneel administratiekantoor hoeft helemaal niet duur te zijn. Bent u zelf een (kleine) ondernemer en wilt u meer tijd overhouden voor uw core business, maar bent u beducht voor de hoge prijs van een boekhouder? Neem dan eens een kijkje bij Finovion. U zal zien dat de kosten helemaal niet zo hoog hoeven te liggen als u mogelijk dacht.

Een ander gegeven waar vaak niet bij wordt stilgestaan, is dat u de prijs voor een boekhouder vaak snel terugverdient. Onze financiële specialisten kennen alle wettelijke regels en voorwaarden, en zorgen er zo voor dat u fors kunt besparen tijdens de jaar- en kwartaalaangiftes. Voor de belastingdienst wordt uw winst zo lager, waardoor u uiteindelijk minder winstbelasting betaalt en meer overhoudt.

Kosten boekhouder voor een klein bedrijf

Hoe hoog de prijs voor een boekhouder precies is, hangt van een aantal factoren af. Dat heeft vooral te maken met de grootte van uw bedrijf of onderneming. Finovion stelt de prijs voor een professionele boekhouder af op een aantal criteria. Op die manier weten we zeker dat we ieder type bedrijf op hun eigen manier van dienst kunnen zijn, tegen een scherp tarief.

Zo kijken we naar uw sector, de rechtsvorm (eenmanszaak, VOF, BV?), het aantal inkoop- en verkoopfacturen, kasmutaties en hoe vaak u up-to-date wilt worden gehouden. Voor het berekenen van uw prijs voor een persoonlijke boekhouder, moet u op deze pagina zijn. Hier vult u in wat in uw situatie geldt, waarna u van ons een persoonlijke kostenindicatie krijgt. De keus is vervolgens aan u.

Wat krijgt u voor de prijs van een boekhouder

Onze dienstverlening kost u een bepaald bedrag, maar als gezegd verdient u dat snel weer terug. Niet alleen via belastingvoordelen, maar ook omdat u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Uw administratie is immers altijd bijgewerkt en 24 uur per dag, 7 dagen per week online inzichtelijk. U weet dus altijd precies hoe uw onderneming ervoor staat.

U kunt ook een vast maandelijks abonnement afsluiten bij Finovion. Heeft u dan tussendoor vragen, bijvoorbeeld over een onverwachte kostenpost, dan kunt u deze altijd zonder extra kosten stellen. Uw financiële sores zijn daarmee snel opgelost en u kunt weer verder waar het voor u écht om draait: doen waar u goed in bent. En het financiële gedeelte laat u aan ons.

Prijs boekhouder voor VOF of BV

Bezit u een BV of een VOF? Dan is de kans groot dat uw financiële administratie gecompliceerd is en een professionele behandeling vraagt. De prijs voor een boekhouder voor een VOF of BV is eveneens afhankelijk van uw specifieke situatie. U kunt direct uw kosten berekenen of meer informatie aanvragen door het volgende formulier in te vullen.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.