fbpx

Boekhouder Maarssen nodig?

Zoek u een boekhouder die eigenschappen als professionaliteit, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid als vanzelfsprekend beschouwt? Dan is Finovion boekhouder Maarssen de juiste partner voor u. Wij stemmen onze diensten af op MKB bedrijven. Door efficiëntie en goed ondernemerschap verzorgen wij voor veel ondernemers de boekhouding tegen concurrerende tarieven. Het tarief wordt door ons bepaald aan de hand van het aantal boekstukken, complexiteit van de boekhouding en de gestructureerdheid van aanlevering van uw administratie. De Finovion boekhouder Maarssen kijkt verder dan cijfers en kiest voor een actieve en persoonlijke benadering.

Boekhouder Maarssen bij Finovion

Finovion is een financieel boekhoudkantoor met 50 kantoren in Nederland. MKB-ers, maar ook grotere MKB organisaties kunnen bij Finovion terecht voor onder meer:

Bij de uitvoering van onze werkzaamheden legt de Finovion boekhouder Maarssen de nadruk op het persoonlijke contact en het in begrijpelijke taal uitleggen van de boekhoudcijfers. Finovion heeft de financiële en fiscale kennis in huis die doorgaans alleen aanwezig is bij een grote accountantskantoor. Boekhouder Maarssen hanteert een transparante prijsstelling door te werken tegen vaste tarieven per maand.

Boekhouder Maarssen kan u ondersteunen met:

  • Uitleg van cijfers in begrijpelijke taal;
  • Fiscaal en financieel advies door onze boekhouder Maarssen;
  • Uitvoeren van belastingaangiften en opstellen jaarrekening;
  • Verwerking van salaris administratie en financiële administratie.

Meer informatie over boekhouder Maarssen

In overleg met u brengt onze boekhouder Maarssen uw wensen in kaart en geven wij u inzicht in uw maandbedrag. Wilt u weten wat u bij Finovion boekhouder Maarssen betaalt? Vul dan onderstaande informatieaanvraag in.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.