fbpx

Administratiekantoor overname

Denkt u aan een overname van een administratiekantoor? Weet u niet precies wat dit allemaal met zich meebrengt? Natuurlijk komt u door “vallen en opstaan” achter veel zaken. Echter is het niet veel slimmer om eerst met Finovion te praten en te bekijken of de overname van een administratiekantoor in uw situatie wel de beste oplossing is? Er zijn namelijk alternatieven voor het overnemen van een administratiekantoor.

Alternatief voor overname administratiekantoor

Finovion heeft zich sinds 2003 bewezen als succesvol administratiekantoor op basis van een franchiseformule. Finovion is met name gericht op het willen zijn van sparringpartner en hecht derhalve veel waarde aan een klant- en servicegerichte benadering. Administratiekantoor Finovion heeft een duidelijke marktbenadering en helpt u bij het vinden van klanten. Door u bij administratiekantoor Finovion aan te sluiten voorkomt u dat u een te hoge overnamesom moet betalen en zorgt u er toch voor dat u snel in het aantal klanten kunt groeien.

Van het belang is dat de investering van een administratiekantoor starten in het Finovion netwerk wordt afgezet tegen de overname van een administratiekantoor. De kosten die wij voor u maken ten aanzien de financiële software worden aan u doorbelast en zijn afhankelijk van het aantal gebruikers op uw kantoor. Door de omvang van het Finovion netwerk zijn deze kosten altijd lager dan als u zelfstandig dezelfde software afneemt.

Verder rekent Finovion u een maandelijkse vergoeding voor de tijd die het hoofdkantoor bezig is om de Finovion formule in stand te houden en verder te professionaliseren. Deze vergoeding moet u afzetten tegen de besparing die u realiseert doordat u geen eigen website en marketinguitingen nodig heeft, geen tijd aan onderhoud en updates van software hoeft te besteden, goedkoper uit bent voor de software. Hoe groot of hoe klein uw kantoor ook is, wij kunnen voor u een berekening maken dat aansluiten bij Finovion altijd een besparing oplevert.

Informatie aanvragen alternatief overname administratiekantoor

Spreekt ons alternatief ten aanzien van de overname van een administratiekantoor u aan? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op om u meer informatie over Finovion te geven.

Informatie aansluiting kantoor

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.