Finovion activeert

Factuurherkenning

Sneller verwerken van boekstukken

Finovion heeft een ICT straat met onder meer scan en herkenningssoftware. Met deze software worden uw boekstukken (factuur, kasstaat, bankafschrift) snel en uniform verwerkt in uw boekhouding. De eindcontrole van automatisch verwerkte documenten kunt u zelf doen. Ook is het mogelijk dat u de documenten naar een eigen digitale postbus bij Finovion stuurt en dat een administrateur van Finovion de eindcontrole uitvoert. Doordat wij de repeterende werkzaamheden automatiseren, blijft er voor ons meer tijd over om uw te begeleiden in uw complete bedrijfsvoering.

Inzicht via online archief

Naast verwerking van administratieve documenten biedt de scansoftware ook een online archief waarbij u via diverse kenmerken gescande boekstukken terug kunt vinden. U kunt onder meer een datumbereik aangeven en een filter zetten op relaties of andere factuurkenmerken. Het opbergen van boekstukken in een ordner behoort hiermee tot het verleden.

Facturen alleen nog maar goedkeuren

De Finovion boekhoudsoftware is zodanig ingericht dat u alleen nog uw facturen hoeft goed te keuren als uw leveranciers de facturen aan u rechtstreeks naar uw digitale postbus bij Finovion sturen. U krijgt dan een melding dat er een factuur klaar staat om goedgekeurd te worden. Makkelijker kunnen wij het niet voor u maken.

Wilt u meer informatie over factuurherkenning en prijzen van Finovion?

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven