Finovion activeert

Zzp boekhouder gezocht

Als ondernemer komt er veel op u af. U bent niet alleen bedrijfsleider, maar ook alle randzaken vallen binnen uw portefeuille. De meeste ondernemers doen om die reden de boekhouding er ‘een beetje bij’. Helemaal niet vreemd, want u richt zich uiteindelijk het liefst op uw core business. Daar draait het immers om.

Daarom wordt door veel zzp uiteindelijk een boekhouder gezocht. Deze neemt u de financiële administratie uit handen, zodat u zelf meer tijd overhoudt voor de écht belangrijke zaken. Naast tijdsbesparing, levert een boekhouder voor zzp nog andere belastingvoordelen op. Zo bespaart u uiteindelijk op de kosten, doordat uw financiële huishouding uitstekend op orde is.

Zzp boekhouder gezocht voor kleine ondernemers

De belastingdienst stelt het zelfstandigen verplicht om hun boekhouding goed bij te houden. Dat kan een heel karwei zijn, hoe klein uw onderneming ook is. Wanneer u veel te maken heeft met inkoop en verkoop, dient er namelijk van alles te worden bijgehouden. Een zzp boekhouder wordt dan ook vaak gezocht om orde te scheppen in de chaos.

Zo worden uw cijfers regelmatig (online) verwerkt, zodat u gedurende het boekjaar inzicht heeft in uw financiële situatie. Bij Finovion krijgt u daarnaast te maken met een eigen aanspreekpunt, die met uw de administratie doorloopt en advies geeft. Dankzij deze ‘financiële monitor’ weet u te allen tijde precies hoe u ervoor staat. Om die redenen wordt door zzp’ers vaak een boekhouder gezocht.

Boekhouder gezocht voor freelancers

Wanneer omgaan met cijfers (lees: de administratie) u niet op het lijf geschreven zijn, kan dat uiteindelijk ten koste gaan van de boekhouding. Dat lijkt op het eerste gezicht niet zo erg, maar op de lange termijn kan dat problemen geven. U komt voor financiële verrassingen te staan. Zo kan het zijn dat u wordt beboet door de belastingdienst, of dat u uiteindelijk veel meer moet afdragen dan aanvankelijk gedacht.

Dat is heel simpel te voorkomen met de hulp van een van onze adviseurs. We kijken samen met u de openstaande posten en spreken de vraagstukken door. Ook afschrijvingen en loonjournaalposten worden regelmatig in uw administratie verwerkt. Dit geeft u een actueel en altijd up-to-date inzicht in de financiële situatie van uw bedrijf/onderneming.

Zzp boekhouder gezocht, online én op kantoor

Wanneer u een zzp boekhouder heeft gezocht en u heeft ons gevonden, kunt u voor meerdere opties kiezen. Wilt u uw administratie heel eenvoudig online kunnen doen? Dat kan. U kunt uw facturen, bonnen et cetera via internet indienen, waarna onze zzp boekhouder voor u aan de slag gaat. Maar misschien vindt u het handiger om een administratie bij u op kantoor te hebben. Ook dat is mogelijk.

Meer weten? Vul dan het volgende formulier in en wij geven u meer informatie.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.

Klanttevredenheid !

Ondernemers beoordelen
ons met een 9.69.6

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven