fbpx

Exact Online Accountant

Zoek je een accountant specialist met ruime kennis over Exact Online? Wil je gelijk je boekstukken naar jouw eigen Exact Online postbus kunnen doorzetten en jouw cijfers via sector specifiek dashboard kunnen bekijken?

Bereken je tarief Vraag info aan

Zoek je een Exact Online accountant met ruime kennis, die je op weg kan helpen in de Exact Online software? Wil je gelijk je boekstukken naar jouw eigen Exact Online accountant postbus kunnen doorzetten en jouw cijfers via een specifiek op je bedrijf gebaseerd dashboard kunnen bekijken? Finovion is het netwerk van samenwerkende administratiekantoren en accountancyspecialisten dat verder gaat dan alleen de administratieve verwerking. In iedere regio in Nederland is wel ene kantoor met ruime ervaring over Exact Online actief. Naast dat we cijferspecialisten zijn, helpen wij ieder MKB bedrijf bij het efficiënter laten werken van de eigen organisatie. Exact Online is voor ons het hart van deze straat en dit biedt onbeperkte koppelingsmogelijkheden naar andere online software. Wij hebben de kennis in huis om je te helpen bij het maximaal benutten van alle Exact Online mogelijkheden.

Veel gestelde Exact Online accountant vragen

De Finovion accountant biedt meerdere Exact Online mogelijkheden. Zo kan jouw MKB bedrijf een eigen Exact Online omgeving afnemen. Finovion zorgt er dan voor dat de administratieve inrichting volgens de regels gebeurt. Een andere mogelijkheid is dat je een maandelijks abonnement bij Finovion afsluit voor complete ontzorging van je financiën. Jouw toegang tot je cijfers in Exact Online is dan onderdeel van dit abonnement.

Voordelen Exact Online accountant

  • Koppelingen met vele online branchesoftware, zoals online facturatiesoftware;
  • Handig online goedkeuren van je binnenkomende facturen;
  • Online Exact Online accountant archief doorzoekbaar op kenmerken;
  • Altijd inzicht in jouw up-to-date administratie via een eigen app of een eigen financieel dashboard;
  • Direct telefonische contact met jouw vaste aanspreekpunt.

Gouden Luca voor Exact Online accountant Finovion

Lucas Wieling van Exact Online reikt de gouden Luca uit aan Wichard Hendriks van Finovion. De gouden Luca is bedoeld voor kantoren in de accountancy die al lange tijd strategisch met Exact samenwerken.

Exact Online accountant bij Finovion

Finovion is een financieel adviesbureau met 60+ kantoren in Nederland. Wij gaan verder dan het uitleggen van de cijfers. De kantoorleiders (jouw aanspreekpunt) zijn bij Finovion eigen ondernemer en weten daarom wat het hebben van een bedrijf betekent. Zo kunnen wij je adviseren bij de keuze van de Exact Online ICT, maar denken ook met je mee over de complete bedrijfsvoering. Organisaties binnen het MKB kunnen bij Finovion terecht voor ondersteuning bij onder meer online boekhouden, jaarrekening, salarisadministratiefiscale advisering.

Meer informatie over Exact Online accountant

Wil je meer informatie over Exact Online bij Finovion? Wij hebben kortingsafspraken met Exact Online gemaakt. Door het invullen van onze informatieaanvraag krijg je meer informatie hierover.

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe werkt onze ICT-straat?

We leggen je graag uit hoe onze ICT-straat in elkaar steekt. Finovion werkt met de meest professionele online accountancysoftware. Dit omdat we erin geloven dat we iedere ondernemer het beste helpen als we maximaal gebruik maken van alle automatiseringsmogelijkheden. Zo kunnen we onze tijd vooral besteden aan het meedenken met je bedrijf.

Klik eens op één van de cirkels aan de rechterzijde en bekijk hoe deze software koppelt met de andere Finovion software.

Meer info

Koppeling met: DizzyData
Inloggen De scan- en herkenoplossing Dizzydata zorgt ervoor dat je per mail of via een app boekstukken naar je eigen digitale postbus bij Finovion kunt sturen.
Koppeling met: Exact Online
Conceptboekingen vanuit DizzyData worden automatisch definitief verwerkt in Exact Online.
Koppeling met: WeFact
Inloggen Met online facturatiesfoftware WeFact kun je eenvoudig verkoopfacturen naar je klanten sturen, inkoopbonnen verwerken en betalingen doen.
Koppeling met: Exact Online
Als een ondernemer in WeFact een verkoopfactuur verstuurd of een inkoopnota boekt, dan staan deze boekstukken ook direct in je Exact Online boekhouding.
Koppeling met: Loket.nl
Inloggen Loket.nl is de salaris en HRM software van Finovion. Je kunt zelf je uren invoeren of persoonsgegevens wijzigen. In je salarisadministratie zijn de loonstroken van je medewerkers en loonheffing beschikbaar.
Koppeling met: Exact Online
Bij het definitief maken van de loonheffing in Loket.nl wordt de loonjournaalpost automatisch in het loonmemoriaal van Exact Online geplaatst.
Koppeling met: Visionplanner
Salarisgegevens uit Loket.nl zijn beschikbaar op het Personeelsdashboard in Visionplanner.
Koppeling met: Bankmutaties
Finovion heeft de bankenkoppeling van alle Nederlandse banken actief.
Koppeling met: Exact Online
Met onder meer de banken ABN, Rabobank, ING heeft Finovion een koppeling om de bankmutaties automatisch naar Exact Online over te halen.
Koppeling met: Klant software
Inloggen Klantsoftware is sector gerelateerde software, zoals webshops, kassasoftware of projectsoftware.
Koppeling met: Exact Online
Eigen klantsoftware kan in veel gevallen worden gekoppeld aan Exact Online. De financiële transacties uit je eigen software komen dan op automatische wijze in je Exact Online administratie terecht.
Koppeling met: Exact online
Inloggen Klantsoftware is sector gerelateerde software, zoals webshops, kassasoftware of projectsoftware.
Koppeling met: DizzyData
Conceptboekingen vanuit de scan en herkensoftware DizzyData worden automatisch definitief verwerkt in Exact Online.
Koppeling met: WeFact
De in online facturatie software WeFact verwerkte nota's en mutaties worden automatisch doorgezet naar de Exact Online administratie.
Koppeling met: Loket.nl
In salarissoftware Loket.nl definitief gemaakte loonheffing wordt als loonjournaalpost automatisch in het loonmemoriaal van Exact Online geplaatst.
Koppeling met: Bankmutaties
De bankmutaties van onder meer de banken ABN, Rabobank, ING worden automatisch naar Exact Online doorgezet.
Koppeling met: Klant software
Eigen klantsoftware kan in veel gevallen worden gekoppeld aan Exact Online. De financiële transacties uit je eigen software komen dan automatisch in je Exact Online administratie terecht.
Koppeling met: Visionplanner
In rapportagesoftware Visionplanner worden de financiële mutaties uit Exact Online als financieel dashboard weergegeven.
Koppeling met: Nextens
In belastingsoftware Elsevier Nextens worden de financiële mutaties uit exact Online gebruikt voor het opstellen van de belastingaangiften.
Koppeling met: Belastingdienst
De in Exact Online goedgekeurde BTW aangifte wordt automatisch en beveiligd naar de Belastingdienst verzonden.
Koppeling met: Visionplanner
Inloggen Visionplanner biedt financiële dashboards met sector specifieke kengetallen en budgetten. Ook is het mogelijk om je bedrijf met andere bedrijven in dezelfde sector te vergelijken.
Koppeling met: Exact Online
De met Exact Online gevoerde financiële administratie van onze relaties wordt inzichtelijk gemaakt door een financieel dashboard met kengetallen in Visionplanner.
Koppeling met: Loket.nl
De met Loket.nl gevoerde salarisadministratie van onze relaties wordt inzichtelijk gemaakt door een personeelsdashboard met kengetallen in Visionplanner.
Koppeling met: Nextens
De jaarcijfers vanuit het samensteldossier in Visionplanner worden doorgezet naar de belastingsoftware Elsevier Nextens.
Koppeling met: Nextens
Inloggen Elsevier Nextens is de Finovion belastingsoftware voor het opstellen van BTW aangiften, inkomstenbelastingaangiften en vennootschapsbelastingaangiften.
Koppeling met: Exact Online
Vanuit de boekhouding in Exact Online worden de financiële mutaties automatisch overgenomen naar Elsevier Nextens voor het doen van de belastingaangiften.
Koppeling met: Visionplanner
De jaarcijfers vanuit het samensteldossier in Visionplanner worden doorgezet naar de belastingsoftware Elsevier Nextens.
Koppeling met: Belastingdienst
Na goedkeuring van de BTW, inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting in Elsevier Nextens wordt de belastingaangifte automatisch en beveiligd met PKI naar de Belastingdienst verzonden.
Koppeling met: Belastingdienst
Inloggen De Belastingdienst is de organisatie die verantwoordelijk is voor de inning van belastingen in Nederland.
Koppeling met: Exact Online
De in Exact Online goedgekeurde BTW aangifte wordt op automatische wijze en beveiligd naar de Belastingdienst verzonden.
Koppeling met: Loket.nl
De in Loket.nl goedgekeurde Loonheffing aangifte wordt op automatische wijze en beveiligd naar de Belastingdienst verzonden.
Koppeling met: Nextens
De in Elsevier Nextens goedgekeurde Inkomstenbelastingaangifte, Vennootschapsbelastingaangifte en BTW aangifte, wordt op automatische wijze en beveiligd naar de Belastingdienst verzonden.
Koppeling met: Kamer van Koophandel
Inloggen De Kamer van Koophandel houdt zich onder meer bezig met de inschrijving van bedrijven en de deponering van het publicatieverslag.
Koppeling met: Visionplanner
De vanuit Visionplanner goedgekeurde jaarrekening wordt als publicatieverslag automatisch gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.