fbpx

Administratief medewerker gezocht?

Bent u op zoek naar een administratief medewerker? Finovion heeft de startende administratief medewerker, maar ook de ervaren boekhouder in huis. U kunt dus bij Finovion terecht voor eenvoudige invoer werkzaamheden, maar ook als u ondersteuning wenst bij het opstellen van managementrapportages en het uitzetten van financiële acties. Een combinatie is ook mogelijk, namelijk dat onze invoermedewerker wekelijks bij u langskomt en éénmaal per maand de ervaren administratief medewerker die met u meedenkt. Zo houdt u namelijk de kosten in toom.

Administratief medewerker bij Finovion

Finovion is een financieel advieskantoor met ruim 30 vestigingen in Nederland. Organisaties binnen het MKB kunnen bij Finovion terecht voor onder meer de jaarrekening, salarisadministratie, boekhouding en fiscale advisering.

Finovion is een kantoor dat haar relaties een totaal oplossing wil bieden met betrekking tot het voeren van de administratie. Dit doen wij tegen een vast maandelijks abonnement. De administratief medewerker van Finovion gaat verder dan uitsluitend boekhouden. Bij het voeren van administraties leggen wij de nadruk op het persoonlijk contact en het in begrijpelijke taal uitleggen van de cijfers. Iedere relatie krijgt een vast aanspreekpunt waaraan onbeperkt telefonische vragen gesteld kunnen worden.

Een administratief medewerker bij Finovion biedt u:

  • Kundigheid bij de verwerking van boekhoudingen;
  • Werken tegen vast maandelijks tarief;
  • Online inzicht in boekhouding;
  • Proactieve en persoonlijke benadering;
  • Gratis helpdesk voor financiële en fiscale vragen;
  • Sneller inzicht in financiële situatie dan bij traditionele accountants- of administratiekantoren.

Meer informatie over administratief medewerker

Wilt u meer informatie over administratief medewerker bij Finovion? In overleg met u brengen wij graag uw wensen in kaart. Vul dan de onderstaande informatieaanvraag in en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden ten aanzien van de inzet van een administratief medewerker te bespreken.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.