fbpx

Finovion ondersteuning bij alternatief administratiekantoor overnemen

Wilt u een administratiekantoor overnemen? Weet u niet precies wat dit allemaal met zich meebrengt? Natuurlijk komt u door “vallen en opstaan” achter veel zaken. Echter is het niet veel slimmer om eerst met Finovion te praten en te bekijken of het overnemen van een administratiekantoor in uw situatie wel de beste oplossing is? Er zijn namelijk alternatieven voor het overnemen van een administratiekantoor.

Alternatief voor administratiekantoor overnemen

Finovion is ruim 10 jaar actief als vooruitstrevend administratiekantoor met aandacht voor haar klant. Finovion is met name gericht op het willen zijn van sparringpartner en hecht derhalve veel waarde aan een klant- en servicegerichte benadering. Administratiekantoor Finovion heeft een duidelijke marktbenadering en helpt u bij het vinden van klanten. Door u bij administratiekantoor Finovion aan te sluiten voorkomt u dat u een te hoge overnamesom moet betalen en zorgt u er toch voor dat u snel in het aantal klanten kunt groeien.

Finovion ondersteuning bij alternatief administratiekantoor overnemen

Door u bij Finovion aan te sluiten, kunnen we u het volgende bieden dat u tijdwinst en geld gaat opleveren:

  • Finovion heeft de afgelopen 10 jaar een methodiek ontwikkeld waarbij u makkelijker klanten kunt werven. Dit betekent onder meer dat u een actieplan marketing met Finovion ervaringen ontvangt, dat u de eerste periode extra begeleiding krijgt in verkoop en marketing, dat u informatieaanvragen automatisch doorgestuurd krijgt vanuit diverse Finovion websites en dat de Finovion verkoper op het hoofdkantoor voor u telefonische acquisitie gaat doen. Door het hanteren van deze werkwijze is bewezen dat financiële mensen zonder ervaring met verkoop, toch hun eigen klantenportefeuille kunnen opbouwen;
  • Finovion heeft een professionele administratiestraat voor uw kantoor operationeel, waar u vanaf de start van uw kantoor gelijk gebruik van kunt maken. Systemen zijn aan elkaar gekoppeld, invoer wordt vergemakkelijkt en modellen en inrichting is door het hoofdkantoor van Finovion gebeurd. U hoeft bij het administratiekantoor starten geen onnodige tijd te besteden aan de opzet en onderhoud van uw financiële software;
  • Finovion bestaat uit een netwerk van deskundigen. Zo werken bij Finovion accountants, fiscalisten, salarisadministrateurs, controllers. Specialisten waarmee u kunt klankborden bij complexere vraagstukken. Ook vinden wij collegialiteit en overleg tussen Finovion vestigingsleiders erg belangrijk. Door deze expertise kunt u sneller en beter uw vragen van uw klanten beantwoorden.

Informatie aanvragen alternatief administratiekantoor overnemen

Zou u graag eens met ons van gedachten willen wisselen over de mogelijkheden die Finovion u kan bieden? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op om u meer informatie over Finovion te geven.

Informatie aansluiting kantoor

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.