fbpx

Specialismen

Finovion biedt meer dan het standaard accountancywerk. Zo hebben wij een aantal specialisten in huis, die onze relaties helpen bij het verbeteren van de complete bedrijfsvoering.

Bereken je tarief Vraag info aan

Één loket voor al je ondernemersvragen

Om ervoor te zorgen dat jij met al jouw ondernemersvragen bij ons terecht kan, zijn er verschillende specialisten binnen het Finovion netwerk actief. Op het gebied van HRM, verzekeringen, pensioen, financiering, juridisch, aankoop en verkoop van bedrijven, subsidies en hypotheken en financiële planning kunnen we jou daarom ook ondersteunen.

Deze specialismen zorgen ervoor dat we als één financieel loket voor je kunnen fungeren. Ook kunnen we zo breed meedenken over alle zaken waar je als ondernemer mee te maken krijgt. Immers het draait niet alleen om cijfers. Om tot een goed onderbouwt advies te komen is het van belang dat we je sectorproblematiek kennen en als ondernemer mee kunnen denken.

Meer dan een cijferspecialist

Bij Finovion krijg je een andere dienst dan je van het doorsnee administratiekantoor of accountantskantoor mag verwachten. Jouw Finovion contactpersoon gaat een stap verder dan alleen het bespreken van je cijfers. Deze persoon stelt je regelmatig vragen over je complete bedrijfsvoering om zo samen te bekijken of er op een onderdeel verbeteringen mogelijk zijn. Als deze verbeteringen te behalen zijn, dan wordt één van de Finovion specialisten erbij gehaald met als doel om dit onderdeel van je bedrijf te verbeteren.

Ben je op zoek naar een bedrijfscoach, die in samenspraak met onze specialisten, je op allerlei bedrijfsgebieden kan helpen? Vul dan onze informatieaanvraag in.

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.