Finovion activeert

Jaarrekening opstellen

De jaarrekening: uw financiële kompas

Een jaarrekening biedt u een jaarlijks overzicht van de financiële situatie van uw bedrijf. Deze moet u in veel gevallen deponeren bij de Kamer van Koophandel. Naast deze verplichting stelt een jaarrapport u in staat om conclusies te trekken over het rendement, de omvang en het vermogen van uw onderneming. Met een jaarrekening heeft u inzicht in het verleden en kunt u richting geven aan de toekomst.

Laat uw jaarrekening zorgvuldig opstellen

Voor het opstellen van een jaarrekening voor uw BV of eenmanszaak bent u bij Finovion aan het juiste adres. Uw jaarrapport wordt in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving samengesteld. Deze wordt daarbij voorzien van een samenstellingsverklaring, zodat de ontvanger weet dat de jaarrekening met zorg door Finovion is samengesteld.

Sneller samenstellen van uw jaarrekening

Onze geautomatiseerde ICT straat zorgt ervoor dat wij op ieder moment van het jaar een up to date administratie hebben. Eventuele vragen lossen wij in samenspraak met u direct op, zodat wij niet aan het einde van het jaar een lijst aan vragen naar u moeten sturen. Immers onze adviseurs willen u continu van waardevolle informatie voorzien. Een ander groot voordeel van een up to date administratie is ook dat de boekhouding aan het einde van het jaar al volledig bijgewerkt is. Na het afsluiten van het boekjaar kunnen wij daarom direct starten met het definitief maken van de jaarrekening.

Wel of geen jaarrekening nodig?

Niet elk bedrijf is verplicht een jaarrekening op te stellen. Opties voor u zijn:

  • Uitgebreide jaarrekening met toelichting. Deze jaarrekening is alleen verlicht voor een BV;
  • Balans en V&W rekening. Deze optie wordt vaak uit kostenoogpunt gekozen door ondernemers met een eenmanszaak of vof. Een eenmanszaak of vof is namelijk niet verplicht om een jaarrekening op te laten stellen.

Wilt u meer informatie over het laten opstellen van de jaarrekening door Finovion? Vul dan onderstaande informatieaanvraag in.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven