fbpx

Accountantskantoor beginnen

Finovion, een bewezen en succesvol administratie-adviesconcept op basis van franchise, is op zoek naar gedreven en gemotiveerde adviseurs met ambitie om een professioneel accountantskantoor neer te zetten. Het concept is met name gericht op het willen zijn van sparringpartner/ accountant en hecht derhalve veel waarde aan een klant- en servicegerichte benadering.

Het Finovion accountantskantoor biedt haar diensten aan tegen een transparant maandabonnement. U vertaald de cijfers in een voor de ondernemer begrijpelijke taal en reikt derhalve daarmee de informatie aan waarmee uw klant zijn doelstellingen op een verantwoorde wijze kan realiseren.

Finovion reikt u alle middelen aan waarmee u uw accountantskantoor professioneel en succesvol kunt laten zijn. Of het nu gaat om de systemen waarmee gewerkt wordt, de permanente educatieve ondersteuning (PE punten), de permanente beschikking over een professionele back-office waardoor u uw klant één loket voor financiële dienstverlening biedt dan wel de aan u aangeboden marketinginstrumenten, elk facet is innovatief en wordt op een professionele wijze toegepast.

Finovion is vooruitstrevend waar het gaat om de doorontwikkeling van de systemen en subsystemen. De huidige administratie-accountantsmarkt vraagt om efficiëntie en geeft u daardoor de ruimte om uw gewenste en vaak noodzakelijke adviesfunctie gestalte te kunnen geven.

Bent u een gedreven, ambitieus en gemotiveerd accountant of heeft u reeds een bestaand accountantskantoor en past het bovenstaande profiel bij uw visie op het accountantskantoor, bekijk dan aanvullende informatie of vul de onderstaande aanvraag vrijblijvend in.

Informatie aansluiting kantoor

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.