fbpx

Kosten salarisadministratie

Wil je een goed beeld krijgen van de kosten van uitbesteding van je salarisadministratie? De transparante en vaste tarieven bij Finovion zorgen ervoor dat je eenvoudig je eigen tarief kan bepalen. Bij ons kantoor betaal je per loonstrook een vast tarief. Voor dit bedrag ontvang je salarisstroken, betaaloverzichten, overzicht loonstroken, journaalposten, betalingsbestand, jaaropgaven en de pensioenaanlevering. Ook hebben wij mogelijkheden om je toegang te geven tot je eigen salarisadministratie. Op deze wijze zorg je ervoor dat de kosten van je salarisadministratie in toom worden gehouden.

Voordelen en kosten salarisadministratie Finovion

Je salarisadministratie uitbesteden aan Finovion biedt de volgende voordelen:

  • Kosten salarisadministratie gebaseerd op een vast tarief per loonstrook;
  • Online toegang tot je eigen salarisadministratie;
  • Gratis helpdesk en HRM adviseur die meedenkt;
  • Heldere overzichten en managementrapportages;
  • Snelle levering van loonwerk;
  • Persoonlijke en betrokken opstelling;
  • Deskundig in salariswerk en HRM advies.

Hoge klantscore bij Finovion kosten salarisadministratie

Bij Finovion luisteren we naar de wensen van onze klant. Dit doen we door onze relaties regelmatig te bellen en te vragen hoe zij onze dienstverlening ervaren. Onze relaties beoordelen Finovion met een 9+. Hier zijn we erg blij mee. We krijgen deze uitstekende cijfers omdat wij onze afspraken nakomen, transparant werken en niet alleen salarisadministraties verwerken, maar als adviseur proactief meedenken over allerlei salaris gerelateerde zaken. De kosten van je salarisadministratie verdienen we zo voor je terug.

Zijn de kosten salarisadministratie aftrekbaar?

De kosten van de salarisadministratie maken deel uit van de bedrijfskosten en zijn hierdoor volledig fiscaal aftrekbaar. Dit geldt uiteraard ook voor de overige dienstverlening van Finovion. Denk hierbij onder meer aan de diensten zoals online boekhouden, jaarrekening, managementrapportage en pre-audit diensten.

Meer informatie over kosten salarisadministratie uitbesteden

De kosten van salarisadministratie uitbesteden brengen we graag voor je in kaart. Ben je op zoek naar een loonbureau dat kiest voor kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs? Neem dan contact op met Finovion en wij geven je meer informatie over ons tarief en dienstverlening.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanttevredenheid !

Ondernemers beoordelen
ons met een 9.59.5