fbpx

E-boekhouden

Zoekt u een partij met ruime kennis over e-boekhouden? Wilt u kennis maken met de nieuwe manier van verwerken van uw boekstukken? Niet eerst afdrukken van boekstukken, maar rechtstreeks boekstukken sturen naar uw digitale administratie? Dit alles biedt de nieuwe online boekhoudservice van Finovion. Alle digitale boekstukken komen in een online archief terecht. Deze boekstukken zijn op kenmerken terugvindbaar. Wij vinden het als de financiële coach van MKB organisaties van essentieel belang dat u altijd inzicht heeft in uw financiën door middel van e-boekhouden. Finovion heeft ruime ervaring opgebouwd met diverse boekhoudsoftware, zoals Yob, Accountview, Twinfield en Exact.

E-boekhouden bij Finovion

Finovion is een financieel adviesbureau met ruim 30 vestigingen in Nederland. Organisaties binnen het MKB kunnen bij Finovion terecht voor ondersteuning bij onder meer online boekhouden, jaarrekening, salarisadministratiefiscale advisering.

Voor bedrijven tot 10 man personeel biedt Finovion een betaalbare basisversie van e-boekhouden. Deze basisversie geeft u voldoende functionaliteit om uw administratie online te verwerken. Wilt u ook online factureren, betaalopdrachten aanmaken of uw uren registreren? Finovion e-boekhouden is dan uit te breiden met extra functionaliteit. E-boekhouden via Finovion is slimme automatisering, waarbij handmatig werk wordt geminimaliseerd. Wij hanteren een transparante prijsstelling door te werken tegen vaste abonnementen.

Voordelen E-boekhouden

  • Nooit meer kopieën maken van boekstukken;
  • Handig online goedkeuren van uw binnenkomende facturen;
  • Online e-boekhouden archief doorzoekbaar op kenmerken;
  • Altijd inzicht in uw up-to-date administratie;
  • Snelle verwerking;
  • Direct telefonische contact met uw vaste aanspreekpunt.

Meer informatie over e-boekhouden bij Finovion

Wilt u meer informatie over e-boekhouden bij Finovion? In overleg met u brengen wij graag uw wensen in kaart en bepalen uw vast maandelijks abonnement. Vul dan de onderstaande informatieaanvraag in en wij nemen contact met u op.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.