fbpx

Tarieven administratiekantoor

De tarieven van een administratiekantoor kunnen soms onverwacht hoog uitvallen. Met name hoge uurtarieven kunnen zich aan het eind van het jaar opstapelen tot een vervelende verrassing. Als klant is dit natuurlijk onwenselijk. Finovion onderscheidt zich daarom met een transparante werkwijze en vaste prijsafspraken.

Afhankelijk van de behoeften van uw onderneming en de branche waarin u actief bent, kunnen wij u een offerte op maat aanbieden. Wilt u alvast een prijsindicatie per maand opvragen? Op onze website kunt u uw tarief berekenen door enkele eenvoudige stappen te volgen. Maak een afspraak met een van onze adviseurs voor een definitieve prijsbepaling.

Tarieven van boekhouder voor ZZP

De tarieven van ons administratiekantoor zijn niet alleen uitermate helder, maar ook nog eens zeer concurrerend. Met name voor kleine bedrijven en eenmanszaken is deze prijsstelling bijzonder interessant. Bent u bijvoorbeeld ZZP’er en wilt u dat een professional tegen een klein prijsje uw boekhouding tegen het licht houdt?

Dan maakt u met Finovion de juiste keuze. Een voordelige optie is om zelf uw administratie te verwerken, terwijl wij u waar nodig terzijde staan met fiscaal advies of antwoorden op bedrijfseconomische vraagstukken. Bent u minder liever tijd aan uw administratie kwijt? Dan kunt u deze uiteraard ook volledig aan onze ervaren boekhouders uitbesteden.

Gemiddeld tarief administratiekantoor

Het gemiddelde tarief voor het volledig voeren van een financiële administratie ligt bij veel administratiekantoren relatief hoog. Finovion onderscheidt zich van deze kantoren door een maatwerk aanpak die u niet alleen tijd, maar ook geld bespaart. Zo kunt u zich volledig richten op het laten groeien van uw bedrijf.

Want dit laatste is uiteindelijk waar het u om te doen is. Bij Finovion ondersteunen we u hier graag bij. Wij hebben al vele klanten geholpen om een solide basis te leggen onder de expansie van hun bedrijf. Een heldere administratie en een goed inzicht in de cijfers van uw bedrijf vormen namelijk een belangrijke basisvoorwaarde voor potentiële groei.

Prijzen voor het voeren van uw administratie

Finovion heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie opgebouwd. Inmiddels hebben wij meer dan 30 vestigingen in heel Nederland, waardoor er altijd wel een kantoor bij u in de regio zit. Uiteraard bent u van harte welkom om ons te bezoeken voor een oriënterend kennismakingsgesprek.

Tijdens deze bijeenkomst lichten we onze aanpak uitgebreid toe en brengen we in kaart op welke manier uw financiële administratie efficiënter ingericht kan worden. In het gesprek zullen we ook aangeven welke tarieven u kunt verwachten van ons administratiekantoor. Direct een afspraak maken? Vul dan de onderstaande contact aanvraag in.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanttevredenheid !

Ondernemers beoordelen
ons met een 9.59.5