Informatie aanvragen
 • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
Informatie aanvragen
 • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
 • Persoonlijke aanpak
 • Meedenken over complete bedrijfsvoering
 • Alle kennis in huis

Administratiekantoor Stadskanaal

Welkom bij Finovion Stadskanaal. Op basis van de onderling gemaakte afspraken, ondersteunen we u bij uw onderneming op een wijze die bij u past en waarbij we voortdurend de belangen van uw bedrijf in het oog houden. Door de administratie efficiënt in te richten met behulp van moderne programma’s heeft u voortdurend inzicht in het reilen en zeilen van uw onderneming. Fiscale zaken worden in overleg afgehandeld. Uitgangspunt hierbij is dat de administratie bij is, en dat u altijd met vragen bij ons terecht kunt. Voor ons is wederzijds vertrouwen belangrijk, u vertrouwt ons een deel van uw zaak toe. Dankzij de moderne infrastructuur kunnen wij dat tegen een vast, en concurrerend tarief per maand aanbieden. Ik nodig u dan ook van harte uit om bij ons op kantoor kennis te maken.

 

Lees meer

Hans Broekhuis
Kantooreigenaar Stadskanaal

Contactinformatie

Handelsstraat 44e
9501 EW - Stadskanaal
Informatie aanvragen
 • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.

6 Redenen voor contact

 • Gratis offerte
 • Aantrekkelijke prijsstelling
 • Finovion bestaat ruim 15 jaar
 • Meer dan 4000 klanten
 • Klantscore van 9,6
 • Kantoor in de buurt
  Finiovion Youtube video

  Aangesloten bij:

   

  Administratiekantoor Stadskanaal | Uw cijfers actueel met administratiekantoor Stadskanaal

  Hoe actueel zijn de cijfers van uw administratie? Grote kans dat u geduld moet uitoefenen tot de volgende aangifte. In een kwartaal kan veel gebeuren, daarom vinden we bij Finovion administratiekantoor Stadskanaal dat uw cijfers up-to-date moeten zijn. Kies daarom administratiekantoor Stadskanaal als uw betrouwbare partner in financiële zaken. Dan hoeft u niet tot het einde van het kwartaal te wachten om uw cijfers in te zien.

  Zicht op uw financiën

  Uw administratie wordt op regelmatige basis in de boekhouding verwerkt. Dit kan op verschillende manieren, u kiest zelf wat u het prettigst vindt. Zo kunnen wij uw administratie bij ons op kantoor in Stadskanaal verwerken, kan uw vaste contactpersoon bij u op locatie langskomen of kunt u er voor kiezen om het zelf via internet te doen. Uw wensen staan bij ons centraal. Na het invoeren worden uw cijfers door Finovion administratiekantoor Stadskanaal gecontroleerd, nemen wij ze met u door en krijgt u van ons aanvullend advies. Zo houdt u zicht op uw cijfers.

  Advies voor uw financiën

  Ons administratiekantoor Stadskanaal kijkt verder dan cijfers en kiest voor een actieve en persoonlijke benadering. Elke ondernemer heeft zijn beweegredenen en doelstellingen. Finovion wil uw cijfers gebruiken om u hierbij te ondersteunen. Cijfers zijn voor ons niet zomaar behaalde resultaten, maar bieden inzicht, overzicht en kennis waarmee u uw plannen voor de toekomst kan scherpstellen.

  Lees meer

   

  Ons administratiekantoor Stadskanaal staat voor u klaar voor ondersteuning bij de volgende zaken:

  Ook op zoek naar een kantoor dat meedenkt?
  Neem contact op

  Klanttevredenheid !

  Ondernemers beoordelen
  ons met een 9.69.6

  Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
  Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

  Meer diensten
  Naar boven