Twinfield online boekhouden

Wilt u altijd en overal inzicht in uw financiële situatie? Wilt u vlak voor een vergadering de laatste cijfers inzien? Dat kan door online boekhouden met Twinfield bij Finovion. Finovion heeft zelfs een eigen app ontwikkeld waarbij u met een druk op de knop toegang heeft tot uw basale cijfers uit Twinfield. Finovion heeft voor Twinfield gekozen omdat Twinfield uitgebreide online functies heeft en koppelingen realiseerbaar zijn met andere software, zoals kassasoftware, urenregistratie en CRM software. Finovion werkt naast Twinfield met de boekhoudsoftware YOB en AccountView en geeft u de zekerheid van een veilige administratie. Uw administratie staat namelijk fysiek in een datacenter en wordt continu gebackuped

Twinfield bij Finovion

Finovion is een financieel advieskantoor met ruim 30 vestigingen in Nederland. Organisaties binnen het MKB kunnen bij Finovion terecht voor onder meer de online boekhouding, jaarrekening, salarisadministratie en fiscale advisering.

Finovion combineert de voordelen van het kleinere kantoor met de voordelen van het grotere kantoor. Finovion heeft namelijk de financiële en fiscale kennis in huis die doorgaans alleen aanwezig is bij het grotere accountantskantoor. Daar staat tegenover dat wij onze klanten persoonlijke aandacht geven en vaste prijzen rekenen die passen bij het kleinere kantoor.

Speerpunten van Twinfield

  • Uitgebreide online boekhoudsoftware;
  • Dynamische koppelingen naar Excel;
  • Volledige back ups en automatische updates;
  • Toegang tot online administratie vanuit iedere werkplek;
  • Geen software installeren.

Meer informatie over Twinfield bij Finovion

Wilt u meer informatie over Twinfield bij Finovion? In overleg met u brengen wij graag uw wensen in kaart en bepalen uw vast maandelijks abonnement. Vul dan de onderstaande informatieaanvraag in en wij nemen contact met u op.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.

Klanttevredenheid !

Ondernemers beoordelen
ons met een 9.69.6

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven