fbpx

Gratis boekhoudprogramma

Bent u op zoek naar een gratis boekhoudprogramma? Zoekt u een boekhouder die met u meedenkt en tegen een vast tarief werkt? Bespaar dan op het tarief van de accountant door uw administratie zelfstandig via het Finovion boekhoudprogramma gratis te verwerken en uw Finovion contactpersoon in te schakelen als u vragen heeft over uw financiën. Zo houdt u namelijk de administratieve kosten in toom en krijgt u toch een boekhouding die voldoet aan de vereisten.

Boekhoudprogramma gratis bij Finovion

Finovion is een financieel advieskantoor met ruim 30 vestigingen in Nederland. Organisaties binnen het MKB kunnen bij Finovion terecht voor onder meer de boekhouding, jaarrekening, salarisadministratiefiscale advisering.

Finovion heeft ruime ervaring opgebouwd met de nieuwe manier van werken, waarbij een bedrijf zelfstandig zijn boekhouding voert en gebruik maakt van de expertise van Finovion. Finovion hanteert voor haar diensten een transparante prijs, waarbij u een boekhoudprogramma gratis van ons ter beschikking krijgt. U krijgt een vast aanspreekpunt die uw sector uitstekend kent en aan wie u onbeperkt telefonische vragen kunt stellen.

Boekhoudprogramma gratis bij Finovion houdt in:

  • Vanuit ieder werkplek toegang tot uw eigen administratie;
  • Bij de start volledig ingerichte administratie;
  • Snel en gemakkelijk facturen maken in eigen lay-out;
  • Via boekhoudprogramma gratis zelfstandig BTW aangifte kunnen doen;
  • Ondersteuning via Finovion helpdesk bij vragen;
  • Ondersteuning bij doen belastingaangifte.

Meer informatie over boekhoudprogramma gratis

Wilt u meer informatie over boekhoudprogramma gratis bij Finovion? In overleg met u brengen wij graag uw wensen in kaart en bepalen uw tarief. Vul de onderstaande informatieaanvraag in en wij nemen contact met u op het boekhoudprogramma gratis aan u te demonstreren.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.