fbpx

Administratiekantoor starten

Finovion heeft reeds vele administratiekantoren bij de groei geholpen en deze ervaring zorgt ervoor dat we alles in huis hebben om de groei van jouw administratiekantoor te versnellen.

Vraag info aan

Een advies en administratiekantoor starten is niet eenvoudig. Hoewel je voor het starten van een administratiekantoor relatief weinig investeringen hoeft te doen, betekent het toch vaak dat je weer snel inkomsten nodig hebt om je privéuitgaven te dekken in de tijd dat je werkt aan de groei van jouw eigen administratiekantoor. Finovion heeft reeds vele administratiekantoren bij de groei geholpen en deze ervaring zorgt ervoor dat we de groei van jouw administratiekantoor versnellen.

Finovion ondersteuning bij administratiekantoor starten

Door je direct bij de start van jouw administratiekantoor bij Finovion aan te sluiten, kun je je direct als professionele organisatie profileren. Dit levert je tijdwinst en geld op:

  • De professionele ICT straat van Finovion zorgt ervoor dat je minimale tijd hoeft te besteden aan het op orde houden van cliëntadministraties. Deze ICT is vanaf de start van jouw administratiekantoor volledig ingericht en beschikbaar met allerlei noodzakelijke modellen;
  • Collegialiteit en leren van elkaar is de basis van de Finovion organisatie. Door het delen van onze kennis en ervaringen, hoef je minder tijd te besteden aan het starten van jouw administratiekantoor;
  • Aansluiting bij Finovion zorgt automatisch voor grotere klanten omdat je de voordelen van het grotere kantoor kan bieden, zoals continuïteit, alle kennis in huis en professionaliteit. Ondernemers zijn gevoelig voor deze voordelen.
  • Finovion bestaat uit een netwerk van deskundigen. Zo zijn bij Finovion diverse specialisten actief, die je ondersteunen bij het vervullen van de bedrijfsadviseur rol. Met collega kantoren zijn er voldoende klankbordmogelijkheden, zoals tijdens het regio overleg, landelijke bijeenkomsten, vaktechnisch overleg en op het Finovion forum.

 

Wat we voor je kunnen doen

Sluit je jouw administratiekantoor bij het Finovion netwerk aan, dan krijg je direct de beschikking over alle kennis en ervaring van 60+ andere accountancy specialisten.

Investering administratiekantoor starten

Om een goede keuze te kunnen maken is het van belang dat de investering van het administratiekantoor starten in het Finovion netwerk wordt afgezet tegen het zelfstandig starten van een administratiekantoor. De kosten die wij voor je maken ten aanzien de financiële software worden aan je doorberekend en zijn afhankelijk van het aantal medewerkers en het aantal klanten dat je kantoor heeft. Heb je geen klanten, dan zijn deze kosten 0. Door de omvang van het Finovion netwerk bespaar je altijd kosten omdat de centrale organisatie van Finovion kortingen bij haar leveranciers heeft onderhandeld.

Verder rekent Finovion je een maandelijkse vergoeding voor de tijd die het servicekantoor bezig is om de Finovion formule in stand te houden en verder te professionaliseren. Om een goed vergelijk te maken is het van belang om deze vergoeding af te zetten tegen de besparing in tijd en geld die je realiseert doordat je geen eigen website en marketinguitingen nodig hebt, geen tijd aan onderhoud en updates van software hoeft te besteden, goedkoper uit bent voor de software. Hoe groot of hoe klein jouw kantoor ook is, wij kunnen voor je een berekening maken dat toetreden tot het Finovion netwerk altijd een besparing oplevert.

Informatie over administratiekantoor starten

Wil je meer informatie over wat Finovion kan betekenen in het starten van jouw advies en administratiekantoor? Vul dan vrijblijvend onze informatieaanvraag in.

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.