Informatie aanvragen
 • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
Informatie aanvragen
 • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
 • Persoonlijke aanpak
 • Meedenken over complete bedrijfsvoering
 • Alle kennis in huis

Administratiekantoor Waalwijk Heusden

Wat gebeurt er als je passie voor watersport en cijfers gaat combineren…? Als watersporter neem ik mijn zeilervaringen mee in mijn dienstverlening. Zeilen is vooruitdenken en incalculeren, maar ook ter plekke kunnen improviseren zodra de omstandigheden veranderen. En belangrijk: een zeiler is altijd waakzaam tijdens zijn reis.

Ik ben er van overtuigd dat de moderne ondernemers met een gezond bedrijf, de uitdagingen die op onze samenleving afkomen, aan kunnen. Ik wil daarbij helpen door te sturen op cashflow, voldoende ondernemers-inkomen gecombineerd met het minimaliseren van de belasting.

Als stuurman zet ik samen met de ondernemer de koers uit die moet leiden tot groei van de onderneming. Ik controleer de koers regelmatig en stuur bij waar nodig. Resultaat van deze inspanning is een gezonde onderneming en een tevreden ondernemer die op termijn een aansprekend bedrijf kan nalaten.

Lees meer

Jeroen Hettema
Kantooreigenaar Waalwijk Heusden

Contactinformatie

Scheepswerf 1
5256 PL - Heusden
0416-769030
heusden@finovion.nl
Informatie aanvragen
 • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.

6 Redenen voor contact

 • Gratis offerte
 • Aantrekkelijke prijsstelling
 • Finovion bestaat ruim 15 jaar
 • Meer dan 4000 klanten
 • Klantscore van 9,6
 • Kantoor in de buurt
  Finiovion Youtube video

  Aangesloten bij:

   

  Administratiekantoor Waalwijk Heusden | Uw cijfers actueel met administratiekantoor Waalwijk Heusden

  Hoe actueel zijn de cijfers van uw administratie? Grote kans dat u geduld moet uitoefenen tot de volgende aangifte. In een kwartaal kan veel gebeuren, daarom vinden we bij Finovion administratiekantoor Waalwijk Heusden dat uw cijfers up-to-date moeten zijn. Kies daarom administratiekantoor Waalwijk Heusden als uw betrouwbare partner in financiële zaken. Dan hoeft u niet tot het einde van het kwartaal te wachten om uw cijfers in te zien.

  Uw administratie wordt op regelmatige basis in de boekhouding verwerkt. Dit kan op verschillende manieren, u kiest zelf wat u het prettigst vindt. Zo kunnen wij uw administratie bij ons op het administratiekantoor Waalwijk Heusden verwerken, kan uw vaste contactpersoon bij u op locatie langskomen of kunt u er voor kiezen om het zelf via internet te doen. Uw wensen staan bij ons centraal. Na het invoeren worden uw cijfers door Finovion administratiekantoor Waalwijk Heusden gecontroleerd, nemen wij ze met u door en krijgt u van ons aanvullend advies. Zo houdt u zicht op uw cijfers.

  Advies voor uw financiën Waalwijk Heusden

  Ons administratiekantoor Waalwijk Heusden kijkt verder dan cijfers en kiest voor een actieve en persoonlijke benadering. Elke ondernemer heeft zijn beweegredenen en doelstellingen. Administratiekantoor Finovion wil uw cijfers gebruiken om u hierbij te ondersteunen. Cijfers zijn voor ons niet zomaar behaalde resultaten, maar bieden inzicht, overzicht en kennis waarmee u uw plannen voor de toekomst kan scherpstellen.

  Lees meer

  Ons administratiekantoor Waalwijk Heusden staat voor u klaar voor ondersteuning bij de volgende zaken:

  Ook op zoek naar een kantoor dat meedenkt?
  Neem contact op

  Klanttevredenheid !

  Ondernemers beoordelen
  ons met een 9.69.6

  Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
  Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

  Meer diensten
  Naar boven