Neem eens een kijkje in onze keuken.
Franchise Bedrijfsadviseur
Franchiseformule voor de eigentijdse adviseur

Van harte welkom

Ben jij de bedrijfsadviseur die begrijpt dat de meerwaarde van dienstverlening naar het MKB zit in het meedenken met de ondernemer over de complete bedrijfsvoering? Wil jezelf geen boekhoudingen voeren en jaarwerk opstellen, maar op basis van de cijfers gesprekken voeren? Sluit je dan als bedrijfsadviseur aan bij Finovion.

Wichard Hendriks (Directeur Franchise)

Finovion bestaat sinds 2003 en is de afgelopen jaren gegroeid naar een landelijk dekkend franchisenetwerk van ruim 50 aangesloten administratiekantoren en accountancyspecialisten. Onze administratiekantoren worden steeds meer geautomatiseerde verwerkingsunits, die hun bestaansrecht halen uit het snel en efficiënt verwerken van het routinematige werk. Up to date administraties zorgen ervoor dat Finovion continu kan meedenken met de ondernemer over zijn complete bedrijfsvoering. Dit meedenken ervaart de MKB ondernemer als echte meerwaarde, waarvoor men ook wil betalen.

Om deze meerwaarde nog meer waar te kunnen maken, is Finovion op zoek naar de bedrijfsadviseur, die niet zelf boekhoudingen wil voeren en jaarrekeningen wil opstellen omdat de kennis ontbreekt of gewoon weg omdat dit geen voldoening geeft. Deze bedrijfsadviseur haalt zelf zijn eigen klant binnen, besteedt vervolgens het repeterende werk uit binnen Finovion en de uitkomsten uit de financiën bespreekt de bedrijfsadviseur met zijn klant en denkt mee over de complete bedrijfsvoering.

Informatie aanvragen

Voordelen van aansluiting als bedrijfsadviseur

  • Inhoudelijke kennis over de accountancy vaktechniek is niet nodig;
  • Als bedrijfsadviseur makkelijker MKB ondernemers kunnen werven door ook het routinematige financiële werk kunnen aanbieden, naast het advieswerk;
  • Bij de klantenwerving gebruik kunnen maken van het onderscheiden speerpunt dat Finovion de voordelen van het kleinere en grotere kantoor verenigt;
  • Gebruik kunnen maken van de Finovion backoffice.

Profiel van bedrijfsadviseur

  • HBO afgeronde opleiding;
  • Cijfers kunnen vertalen naar pragmatisch advies;
  • Brede interesse hebben en altijd nieuwsgierig zijn;
  • Ruime ervaring in relatiebeheer en klantcontacten;
  • Commercieel vaardig;
  • De bedrijfsadviseur van de toekomst willen zijn.

Wil je meer informatie over Finovion en franchise? Vul dan onderstaande informatieaanvraag in.

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven