fbpx

Horeca administratiekantoor nodig?

Ben je eigenaar van een horeca bedrijf? Dan weet je dat de horeca niet te vergelijken is met andere sectoren en dus ook om specialistische kennis vraagt. Immers kostprijscalculaties van jouw gerechten en koppelingen met jouw kassa zijn van wezenlijk belang voor een efficiëntie horeca administratie. Finovion is een administratiekantoor met specialistische kennis van de horeca. Zo kunnen wij ook horeca dashboards met de belangrijkste kengetallen voor de horeca voor je beschikbaar maken.

Wat we voor je kunnen doen

Onze werkwijze

Finiovion Youtube video

Download gratis MKB-boekje

Fiscale tips en
blunders

Download

pdf-download

Samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland

Het Finovion netwerk voor het samenwerkende horeca administratiekantoor werkt al geruime tijd samen met Koninklijke Horeca Nederland voor wat betreft het maken van horeca bedrijfsvergelijkingen. Dit houdt in dat de Finovion horeca relaties de beschikking krijgen over rapportages en grafieken waarbij de cijfers worden vergeleken met de gemiddelde cijfers uit de sector. Hierdoor kan er tijdig worden bijgestuurd bij een te grote afwijking van wat normaal is in de sector.

Kassa-koppeling horeca administratie

Om inzicht in de cijfers te verkrijgen is het van belang dat kasstaten in detail in de horeca administratie worden verwerkt. In overleg met Finovion is het mogelijk om het detail van de kassamutaties in de administraties te bepalen. Ook kan Finovion jouw kassa integreren met jouw financiële administratie. Finovion werkt met Exact Online administratiekantoor software. Exact Online biedt allerlei standaard koppelingen met kassasoftware. De gegevens uit je kassa worden dan automatisch naar jouw financiële administratie in Exact Online gestuurd. Inkoopfacturen, bankafschriften en andere boekstukken kunnen ook digitaal worden aangeleverd. Dit administratieve gemak zorgt ervoor dat je meer tijd krijgt om je met de dagelijkse leiding van jouw horeca bedrijf bezig te houden.

Vind een kantoor in je buurt

Of bekijk dit kantoor

Kantorenoverzicht

Veelgestelde vragen

MKB Informatieaanvraag

Ben je op zoek naar een deskundige met ruime kennis over horeca? Een kantoor dat met je meedenkt over je complete bedrijf? Neem dan vrijblijvend met het Finovion kantoor in je eigen regio contact op door het invullen van onze informatieaanvraag.

9.5/10 bekijk 245 reviews

 

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.