Horeca administratiekantoor nodig?

Het ondersteunen van een horeca ondernemer vraagt om specialistische kennis van de branche. Immers kostprijscalculaties van uw gerechten en koppelingen met uw kassa zijn van wezenlijk belang voor een efficiëntie horeca administratie. Administratiekantoor Finovion heeft deze kennis in huis en ondersteunt u graag bij het inzichtelijk maken van uw cijfers.

Samenwerking met Bedrijfschap Horeca en Horeca Nederland

Finovion werkt samen met het Bedrijfschap Horeca voor wat betreft bedrijfsvergelijking. Dit houdt in dat Horeca klanten van Finovion de beschikking hebben over rapportages en grafieken waarbij de cijfers worden vergeleken met de gemiddelde cijfers uit de sector. Hierdoor kan er tijdig worden bijgestuurd bij een te grote afwijking van wat normaal is in de sector. Verder is Finovion aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland.

Kassa-koppeling

Om inzicht in de cijfers te verkrijgen is het van belang dat kasstaten in detail in de horeca administratie worden verwerkt. Met Finovion kunt u afspraken maken over het detailniveau. Ook kan Finovion uw kassa integreren met uw financiële administratie. De gegevens uit uw kassa worden dan automatisch naar uw financiële administratie gestuurd. Inkoopfacturen, bankafschriften en andere boekstukken kunnen ook digitaal worden aangeleverd. Dit administratieve gemak zorgt ervoor dat u meer tijd heeft om met de dagelijkse leiding van uw horeca bedrijf bezig te houden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het uitbesteden van uw horeca administratie aan Finovion? Vul dan onderstaande informatieaanvraag in.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.

Klanttevredenheid !

Ondernemers beoordelen
ons met een 9.69.6

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven