fbpx

Zoek je een Moneybird boekhouder?

Bij Finovion hebben wij ruime ervaring met het op orde brengen van de financiën in de Moneybird software. Onze Moneybird boekhouder bij je in de regio helpt je graag. Wij bieden met meerdere Moneybird boekhouders continuïteit, maar geven je ook een heel persoonlijke benadering.

Bereken je tarief Vraag info aan

Wat krijgt je bij onze Moneybird boekhouder?

De focus van Finovion bij het doen van de administratie, belastingaangifte en het jaarwerk ligt op het persoonlijk contact en het begrijpelijk uitleggen van de cijfers. Onze Moneybird adviseur kent jouw sector en is altijd bereikbaar voor telefonische vragen. Heb je eenvoudige of ingewikkelde fiscale vraagstukken, dan ben je bij Finovion aan het juiste adres. Onze Moneybird adviseur in jouw eigen regio werkt tegen een aantrekkelijk maandabonnement.

Veel gestelde vragen over Moneybird boekhouder

Hoe werkt onze Finovion Moneybird boekhouder?

Finovion kan je helpen bij:

  • Het ervoor zorgen dat jouw facturen vanuit Moneybird voldoen aan de wettelijke vereisten;
  • Het bepalen van een werkwijze hoe je het beste jouw administratie kan bijhouden;
  • Het oplossen van jouw Moneybird gerelateerde vragen;
  • Het doen van jouw BTW aangiften;
  • Het opstellen van je jaarwerk, zoals uw inkomstenbelastingaangifte;
  • Het opstellen van jaarcijfers voor je bank.

Het beleid van Moneybird is dat alle ondernemers Moneybird de eerste 60 dagen gratis kunnen uitproberen. Aan het einde van deze gratis proefperiode ontvang je een e-mail. Je kunt nu zelf de keuze maken voor het voor jou ideale pakket. Ieder pakket heeft andere maandbedragen. Er zijn al mogelijkheden vanaf zo’n €12,- per maand. Het verschil in de pakketten zit in het aantal banktransacties dat je kunt verwerken. Maak je geen keuze? Dan ga je na 60 dagen automatisch terug naar het gratis pakket. Uiteraard kan onze Moneybird boekhouder je helpen bij het maken van de juiste keuze.

Meer informatie over onze Moneybird boekhouder

In overleg met je brengt onze Moneybird boekhouder jouw huidige situatie en je wensen in kaart. Wij geven je daarna inzicht in jouw maandbedrag. Wil je weten wat je bij onze Moneybird boekhouder betaalt? Vul dan onze informatieaanvraag in.

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.