fbpx

Administratiekantoor Rotterdam

 • Persoonlijke aanpak
 • Meedenken over complete bedrijfsvoering
 • Alle kennis in huis

Vraag info aan Bel 010-2092900

Marcel de Jong
Kantooreigenaar Rotterdam Noord

Contactinformatie

Van Nelleweg 1
3044 BC - Rotterdam
Bekijk op Google Maps

Administratiekantoor Rotterdam

Finovion Rotterdam streeft ernaar het meest persoonlijke zakelijke advies, en daaraan onverbrekelijk verbonden privé advies, op maat te realiseren, waarbij de belangen van de cliënt voorop staan.

Hiermee hoopt Finovion een vertrouwensrelatie te kunnen realiseren tussen klant en adviseur.

Bij de uitvoering van onze werkzaamheden leggen wij de nadruk op het persoonlijke contact en het in begrijpelijke taal uitleggen van de cijfers. U krijgt een vast aanspreekpunt die uw sector uitstekend kent en aan wie u onbeperkt telefonische vragen kunt stellen. Finovion heeft de financiële en fiscale kennis in huis die doorgaans alleen aanwezig is bij het grote accountantskantoor.

Lees meer
Vincent de Jong

6 Redenen voor contact

 • Gratis offerte
 • Aantrekkelijke prijsstelling
 • Finovion bestaat ruim 15 jaar
 • Meer dan 4000 klanten
 • Klantscore van 9,5
 • Kantoor in de buurt
Vraag info aan
Aangesloten bij:

Wat zeggen klanten

MKB informatieaanvraag Rotterdam Noord

Wil je weten wat Finovion voor je kan betekenen? Vul dan onze informatieaanvraag in en wij geven jou inzicht in onze dienstverlening. Het eerste contact is altijd vrijblijvend en gratis.

9.5/10 bekijk 245 reviews
 • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Administratiekantoor Rotterdam

Je cijfers actueel met administratiekantoor Rotterdam

Hoe actueel zijn de cijfers van je administratie? Grote kans dat je geduld moet uitoefenen tot de volgende aangifte. In een kwartaal kan veel gebeuren, daarom vinden we bij Finovion administratiekantoor Rotterdam dat jouw cijfers up-to-date moeten zijn. Kies daarom administratiekantoor Rotterdam als jouw betrouwbare partner in financiële zaken. Dan hoef je niet tot het einde van het kwartaal te wachten om je cijfers in te zien.

Maatwerk bij administratiekantoor Rotterdam

Jouw administratie wordt op regelmatige basis in de boekhouding verwerkt. Dit kan op verschillende manieren, je kiest zelf wat je het prettigst vindt. Zo kunnen wij jouw administratie bij ons op kantoor in Rotterdam in het Van Nelle gebouw verwerken, kan jouw vaste contactpersoon bij je op locatie langskomen of kun je er voor kiezen om het zelf online te doen. Jouw wensen staan bij ons centraal. Na het invoeren worden je cijfers door Finovion administratiekantoor Rotterdam gecontroleerd, nemen wij ze met je door en krijg je van ons aanvullend advies. Zo houd je zicht op jouw cijfers.

Advies voor uw financiën bij administratiekantoor Rotterdam

Ons administratiekantoor Rotterdam kijkt verder dan cijfers en kiest voor een actieve en persoonlijke benadering. Elke ondernemer heeft zijn beweegredenen en doelstellingen. Finovion administratiekantoor Rotterdam wil jouw cijfers gebruiken om je hierbij te ondersteunen. Cijfers zijn voor ons niet zomaar behaalde resultaten, maar bieden inzicht, overzicht en kennis waarmee je jouw plannen voor de toekomst kan scherpstellen.

Lees meer

Ons administratiekantoor Rotterdam staat voor je klaar voor ondersteuning bij de volgende zaken:

Naast het zijn van cijferspecialist, denken de adviseurs van administratiekantoor Rotterdam mee over je complete bedrijfsvoering. Hiermee onderscheiden we ons van het doorsnee kantoor in Rotterdam.