fbpx

Administratiekantoor te koop

Bent u op zoek naar een administratiekantoor dat te koop staat? Bij Finovion staat geen administratiekantoor te koop, maar worden wel regelmatig tussen vestigingen klanten overgedragen. Daarnaast bewijst iedere startende vestiging weer dat het binnen twee jaar opbouwen van een klantenportefeuille van 100.000 euro tot de mogelijkheden behoort. Wij komen daarom graag met u in contact om samen te bekijken of het kopen van een administratiekantoor in uw situatie wel de beste oplossing is?

Alternatief voor administratiekantoor te koop

Finovion heeft zich sinds 2003 bewezen als succesvol administratiekantoor op basis van een franchiseformule. Finovion is met name gericht op het willen zijn van sparringpartner en hecht derhalve veel waarde aan een klant- en servicegerichte benadering. Administratiekantoor Finovion heeft een duidelijke marktbenadering en helpt u bij het vinden van klanten. Door u bij administratiekantoor Finovion aan te sluiten voorkomt u dat u een te hoge overnamesom moet betalen en zorgt u er toch voor dat u snel in het aantal klanten kunt groeien.

Marketinginstrumenten administratiekantoor Finovion

Finovion reikt u alle middelen aan waardoor u in een korte periode aan voldoende klanten kan komen. Zo heeft administratiekantoor Finovion meerdere leadwebsites actief die u voorzien van informatieaanvragen van MKB organisaties die op zoek zijn naar een nieuw administratiekantoor. Verder heeft Finovion marketinguitingen, zoals flyers en brochures en wordt er continu gewerkt door de centrale organisatie van Finovion aan het vergroten van de landelijke naamsbekendheid. Kortom waarom zou u kiezen voor overname van een administratiekantoor als u hetzelfde kunt bereiken door u bij Finovion aan te sluiten. Wij geven u graag meer inzicht in de voordelen van administratiekantoor Finovion middels een vrijblijvend gesprek. Vul de onderstaande aanvraag in en wij nemen contact met u op.

Informatie aansluiting kantoor

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.