Kosten accountant

De kosten voor een accountant kunnen sterk uiteenlopen. Daar waar sommige administratiekantoren hoge prijzen in rekening brengen, zijn andere partijen aanmerkelijk goedkoper. Natuurlijk mag een betaalbaar tarief echter niet ten koste gaan van de geleverde kwaliteit.

Belangrijk bij de keuze voor een accountant zijn daarom niet alleen de kosten, maar ook de aanwezige kennis en ervaring. Een deskundige partij met jarenlange ervaring is vaak de optimale keuze, omdat u zo zeker weet dat u kunt rekenen op best mogelijke fiscale adviezen en bedrijfseconomische begeleiding.

Kosten accountant per uur, maand of jaar

Voordat u een samenwerking aangaat met een accountant, wilt u vanzelfsprekend duidelijkheid hebben over de kosten. Bij Finovion hanteren we een transparante werkwijze en werken we daarom op basis van vaste prijsafspraken. Hierdoor weet u altijd wat onze dienstverlening u per uur, maand of jaar kost.

Op onze website kunt zelf het tarief berekenen dat op uw bedrijf van toepassing is. De rechtsvorm van uw onderneming heeft namelijk invloed op de aard van de werkzaamheden die wij voor u uitvoeren. Ook de sector waarin uw bedrijf actief is, heeft in veel gevallen gevolgen voor de kosten die uw accountant in rekening brengt.

Hoe duur is een accountantscontrole?

Een accountantscontrole is een van de populairste diensten van Finovion. Hierbij controleren we onder meer of uw jaarrekening voldoet aan de geldende wet- en regelgeving en of deze representatief is voor de werkelijke financiële positie van uw organisatie. Ook beoordelen onze experts de mate waarin u bedrijfsrisico’s minimaliseert.

Voor bedrijven vanaf een bepaalde omvang is een accountantscontrole wettelijk verplicht. Na de afronding hiervan ontvangt u van ons uiteraard een controleverklaring. De kosten voor een accountantscontrole zijn afhankelijk van meerdere factoren. Neem voor een offerte op maat vrijblijvend contact op.

Kosten voor een ZZP of MKB boekhouder

De accountants bij Finovion zijn gespecialiseerd in zowel eenmanszaken als het MKB. Onze tarieven zijn onder andere afhankelijk van uw specifieke behoeften. Indien gewenst kunt u zelf uw administratie online verwerken, met minimale inmenging van onze kant. Natuurlijk zijn onze adviseurs altijd beschikbaar voor het beantwoorden van vragen en het geven van advies.

Ook wanneer u compleet ontzorgd wilt worden, bent u bij ons administratiekantoor aan het juiste adres. Na het bespreken van uw wensen kunnen wij een vrijblijvende offerte op maat uitbrengen. Wilt u meer weten over onze kosten voor een accountant? Vul dan de onderstaande contact aanvraag in.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.

Klanttevredenheid !

Ondernemers beoordelen
ons met een 9.69.6

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven