fbpx

Goedkope boekhouder

Ondernemen draait om veel meer dan alleen richten op de kerntaken van uw bedrijf, ook wel de core business genoemd. U zult kunnen beamen dat het goed runnen van een bedrijf of onderneming tal van andere kwaliteiten vergt. Het bijhouden en verwerken van de financiële administratie is er daar één van. Helaas schiet dat er bij veel bedrijven soms bij in.

Een veelgehoord argument om de boekhouding desondanks zelf te blijven doen, zijn de kosten. Het vinden van een goedkope boekhouder die persoonlijk advies biedt én kwaliteit levert is immers lastig. Finovion probeert voor u het beste van al deze werelden te combineren, en dat tegen een zeer scherp tarief.

De voordelen van een goedkope boekhouder

Finovion snapt dat u wel iets anders aan uw hoofd heeft dan de financiën. Alhoewel deze cruciaal zijn voor uw onderneming, besteedt u uw kostbare tijd liever aan de zaken die er écht toe doen. Om die reden verzorgen en onderhouden wij voor u de financiële administratie. Daarbij wordt uiteraard ook de persoonlijke touch van een eigen adviseur niet vergeten. U heeft bijvoorbeeld altijd een aanspreekpunt bij u in de buurt.

Zo zijn niet alleen uw cijfers en financiën altijd up-to-date en inzichtelijk, maar is er tevens de gelegenheid tot het stellen van vragen. En goedkope boekhouder of niet, onze adviseurs zijn pas helemaal tevreden als u dat ook bent. Zit u met aangrenzende vragen, bijvoorbeeld of juridische zaken of het pensioen? Geen probleem. Naast een goedkope boekhouder, heeft Finovion namelijk ook juristen en pensioenadviseurs in eigen huis. U kunt dus altijd bij ons terecht met complexe en specialistische vragen.

Goedkope boekhouder met online verwerking

Indien u kiest voor een goedkope boekhouder van Finovion, kiest u meteen voor maximale ontzorging op financieel vlak. Zo kunt u al uw administratieve processen volledig digitaliseren. Leveranciers kunnen hun facturen meteen naar uw digitale postbus sturen, waarna u goedkeuring verleent. Zo hebben wij alle belangrijke stukken meteen bij de hand om deze te verwerken.

Voor de verkoop geldt hetzelfde. Alles wordt volledig digitaal afgehandeld en meteen geregeld in onze ‘slimme administratiestraat’. Daar heeft u dus geen omkijken naar, tenzij u op gezette momenten de behoefte voelt om uw financiën in te kijken. Het is en blijft immers uw bedrijf. Mocht u dat niet doen, dan trekken wij zelf aan de bel wanneer zich een mooie kans voordoet, of wanneer u voor een vervelende verrassing dreigt te komen te staan.

Kosten van een goedkope boekhouder

De kosten voor een goedkope boekhouder lopen uiteen, afhankelijk van uw specifieke situatie. Via onze prijsindicatie kunt u berekenen hoeveel u ongeveer kwijt bent wanneer u kiest voor het inhuren van een ervaren, gespecialiseerde financieel adviseur. U krijgt vervolgens een prijsindicatie per maand, zodat u snel weet waar u aan toe bent.