fbpx

Administratiekantoor Dordrecht

 • Actief in regio Dordrecht
 • Meer dan een cijferspecialist
 • Aantrekkelijke vaste tarieven

Vraag info aan Bel 078-2084767

Randy van Yperen
Kantooreigenaar Dordrecht

Contactinformatie

Kamerlingh Onnesweg 2 Unit B1.10
3316 GL - Dordrecht
Bekijk op Google Maps

KvKnr: 84856818

Administratiekantoor Dordrecht

Als kantooreigenaar heet ik je van harte welkom als relatie bij kantoor Dordrecht. Zelf heb ik de afgelopen 25 jaar veel financiële ervaring opgebouwd door al mijn functies in de accountancy sector, maar ook in het bedrijfsleven. Bij mijn kantoor ben je als ondernemer aan het juiste adres omdat ik het belang van actuele cijfers begrijp.

Als Finovion administratiekantoor Dordrecht bieden wij je het beste van twee werelden, namelijk je krijgt op mijn kantoor de persoonlijke aandacht die hoort bij het kleinere kantoor, terwijl mijn administratiekantoor ook de voordelen van het grotere accountantskantoor kan bieden. Je kunt hierbij denken aan een professionele ICT straat, veel extra kennis om ook complexere belastingvraagstukken te kunnen oplossen en de waarborging van de continuïteit van onze dienstverlening naar jou.

Het telefonisch klankborden op mijn kantoor is altijd gratis. Verder is het onze taak om je in begrijpelijke taal uitleg te geven aan je cijfers. Als kantoor Dordrecht verwerken we jouw aangeleverde cijfers direct. Dit zorgt ervoor dat je continu inzicht kunt hebben in actuele cijfers. Je Finovion aanspreekpunt neemt periodiek je cijfers met je door. Hierdoor voorkom je vervelende financiële verrassingen en ben je eventuele problemen voor. Bovendien haal je met ons netwerk extra kennis in huis waarmee we als team van specialisten kunnen meedenken over je complete bedrijfsvoering, ook voorbij de cijfers.

Het landelijk Finovion netwerk zorgt ervoor dat de continuïteit van onze dienstverlening nooit in gevaar komt. Alle Finovion kantoren werken namelijk met dezelfde ICT straat en hierdoor zijn de administratieve werkzaamheden overdraagbaar naar een ander kantoor. Elkaar vervangen is dan ook geen enkel probleem.
Met ons werk je met andere woorden professioneel en persoonlijk samen. Waardoor je cijfers geen geheimen meer voor je hebben en jij als ondernemer nooit een nummer hoeft te zijn.

Lees meer

6 Redenen voor contact

 • Gratis offerte
 • Aantrekkelijke prijsstelling
 • Finovion bestaat ruim 15 jaar
 • Meer dan 4000 klanten
 • Klantscore van 9,5
 • Kantoor in de buurt
Vraag info aan
Aangesloten bij:

Wat zeggen klanten

MKB informatieaanvraag Dordrecht

Wil je weten wat Finovion voor je kan betekenen? Vul dan onze informatieaanvraag in en wij geven jou inzicht in onze dienstverlening. Het eerste contact is altijd vrijblijvend en gratis.

9.5/10 bekijk 245 reviews
 • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Administratiekantoor Dordrecht

Jouw cijfers actueel met administratiekantoor Dordrecht

Ons administratiekantoor Dordrecht kijkt verder dan de cijfers en kiest voor een actieve en persoonlijke benadering. Elke ondernemer heeft zijn beweegredenen en doelstellingen. Finovion gebruikt je cijfers om je ambities waar te maken. Cijfers zijn voor ons niet zomaar behaalde resultaten, maar bieden inzicht, overzicht en kennis waarmee je jouw plannen voor de toekomst kan scherpstellen. Onze kracht is het breder als ondernemer durven meedenken. Je krijgt een aanspreekpunt aangereikt met verstand van zaken over financiën, maar ook over andere adviesterreinen.

Zicht op jouw financiën bij administratiekantoor Dordrecht

Jouw administratie wordt op regelmatige basis in de boekhouding verwerkt. Dit kan op verschillende manieren, je kiest zelf wat je het prettigst vindt. Zo kunnen wij jouw administratie bij ons op kantoor in Dordrecht verwerken, kan je vaste contactpersoon bij je op locatie langskomen of kun je er voor kiezen om het zelf online te doen. Jouw wensen staan bij ons centraal. Na het invoeren worden jouw cijfers door Finovion administratiekantoor Dordrecht gecontroleerd, nemen wij ze met je door en krijg je van ons aanvullend advies. Zo houd je zicht op jouw cijfers.

Advies voor jouw financiën bij administratiekantoor Dordrecht

Ons administratiekantoor Dordrecht kijkt verder dan cijfers en kiest voor een actieve en persoonlijke benadering. Elke ondernemer heeft zijn beweegredenen en doelstellingen. Finovion administratiekantoor Dordrecht wil jouw cijfers gebruiken om je hierbij te ondersteunen. Cijfers zijn voor administratiekantoor Dordrecht niet zomaar behaalde resultaten, maar bieden inzicht, overzicht en kennis waarmee je jouw plannen voor de toekomst kan scherpstellen. De omvang van het Finovion kantorennetwerk met 50+ kantoren in Nederland zorgt ervoor dat er voldoende specialismen in huis zijn om alle ondernemers vraagstukken tot een goed einde te kunnen brengen. Finovion kan dus als één loket voor iedere ondernemer fungeren.

 

Ons administratiekantoor Dordrecht staat voor je klaar voor ondersteuning bij de volgende zaken: