fbpx

Loonadministratie Uitbesteden

Loonstroken op tijd en foutloos verzenden, wet- en regelgeving bijhouden, wijzigingen in cao’s en bedrijfstakregelingen volgen. Dit moet allemaal gebeuren zodra je medewerkers in dienst hebt. Je loonadministratie uitbesteden is daarom voor vele bedrijven in Nederland een uitstekende keuze om zo te zorgen dat er geen fouten worden gemaakt in de loonadministratie. Kies je voor loonadministratie uitbesteden bij Finovion, dan ben je garandeert van een salarisadministrateur van kennis van zaken. Bij Finovion krijg je namelijk iemand aangereikt die niet alleen een loonstrook verstrekt, maar ook met je meedenkt over allerlei salaris en HRM gerelateerde onderwerpen.

Werkwijze loonadministratie uitbesteden

Loonadministratie uitbesteden bij Finovion betekent dat je ervoor kan kiezen om je loonadministratie volledig door Finovion te laten doen. Ook zijn er mogelijkheden om een deel zelf te doen of toegang te krijgen tot onze online loonsoftware Loket. Met deze toegang kun je zelf medewerker mutaties invoeren, de uren van medewerkers registreren, een salarisbestand genereren en loonstroken in PDF naar medewerkers sturen. Kortom je krijgt de beschikking over professionele en volledig ingerichte loonsoftware, terwijl je ook van de Finovion back-up loonadministrateur gebruik kunt maken als er vragen zijn over de loonverwerking. Dit telefonisch klankborden is bij ons altijd gratis.

Voordelen van loonadministratie uitbesteden

Loonadministratie uitbesteden aan Finovion biedt de volgende voordelen:

  • Vast tarief per loonstrook;
  • Online toegang tot je eigen salarisadministratie;
  • Gratis helpdesk en HRM adviseur die meedenkt;
  • Heldere overzichten en managementrapportages;
  • Snelle levering van loonwerk bij loonadministratie uitbesteden;
  • Persoonlijke en betrokken opstelling;
  • Deskundig in salariswerk en HRM advies.

Je betaalt per loonstrook een vast tarief. Voor dit bedrag ontvang je salarisstroken, betaaloverzichten, overzicht loonstroken, journaalposten, betalingsbestand, jaaropgaven en de pensioenaanlevering.

Hoge klantscore bij Finovion loonadministratie uitbesteden

Bij Finovion luisteren we naar de wensen van onze klant. Dit doen we door onze relaties regelmatig te bellen en te vragen hoe zij onze dienstverlening ervaren. Onze relaties beoordelen Finovion met een 9+. Hier zijn we erg blij mee. We krijgen deze uitstekende cijfers omdat wij onze afspraken nakomen, transparant werken en niet alleen de cijferspecialist zijn, maar als adviseur proactief meedenken over de complete bedrijfsvoering van je bedrijf.

Meer informatie over loonadministratie uitbesteden

Zoek je een gerenommeerd kantoor om de loonadministratie uit te besteden? Ben je op zoek naar een loonbureau dat kiest voor kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs? Neem dan contact op met Finovion en wij geven je meer informatie over ons tarief en dienstverlening.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.