Maastricht – Heuvelland
043-2340000 | maastricht@finovion.nl

Administratiekantoor Maastricht - Heuvelland

Mogen wij ons even voorstellen. Wij zijn Bibi Jongen en Roland Dassen. Wij hebben elk meer dan 20 jaar ervaring op fiscaal juridisch gebied en in de accountancy.

Wij zijn sterk sociaal geëngageerd in het verenigingsleven en bekleden bestuursfuncties in (ondernemers)verenigingen. Hierdoor kunnen wij, geboren en getogen Zuid-Limburgers, heel goed aanvoelen wat er bij u als klant speelt.

De kracht van ons kantoor is dan ook de combinatie van (eu)regionale fiscaal juridische advisering en accountancy in één kantoor. Dit biedt voor u als klant voordelen door intern gecreëerde synergieën en een “one face to the customer” aanpak. U hebt één aanspreekpartner voor uw complete advisering.

Kom gerust eens binnen of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Finovion Maastricht-Heuvelland is uw partner voor een doordacht advies en totaalpakket op maat.

Roland Dassen & Bibi Jongen-Gerards
Kantooreigenaren Maastricht – Heuvelland

Administratiekantoor Maastricht – Heuvelland

Uw cijfers actueel met administratiekantoor Maastricht – Heuvelland

Hoe actueel zijn de cijfers van uw administratie? Grote kans dat u geduld moet uitoefenen tot de volgende aangifte. In een kwartaal kan veel gebeuren, daarom vinden we bij Finovion administratiekantoor Maastricht – Heuvelland dat uw cijfers up-to-date moeten zijn. Kies daarom administratiekantoor Maastricht – Heuvelland als uw betrouwbare partner in financiële zaken. Dan hoeft u niet tot het einde van het kwartaal te wachten om uw cijfers in te zien.

Administratiekantoor Maastricht – Heuvelland staat voor u klaar voor ondersteuning bij de volgende zaken:

Uw administratie wordt op regelmatige basis in de boekhouding verwerkt. Dit kan op verschillende manieren, u kiest zelf wat u het prettigst vindt. Zo kunnen wij uw administratie bij ons op kantoor in regio Maastricht verwerken, kan uw vaste contactpersoon bij u op locatie langskomen of kunt u er voor kiezen om het zelf via internet te doen. Uw wensen staan bij ons centraal. Na het invoeren worden uw cijfers door Finovion administratiekantoor Maastricht – Heuvelland gecontroleerd, nemen wij ze met u door en krijgt u van ons aanvullend advies. Zo houdt u zicht op uw cijfers.

Advies voor uw financiën

Ons administratiekantoor Maastricht – Heuvelland kijkt verder dan cijfers en kiest voor een actieve en persoonlijke benadering. Elke ondernemer heeft zijn beweegredenen en doelstellingen. Finovion wil uw cijfers gebruiken om u hierbij te ondersteunen. Cijfers zijn voor ons niet zomaar behaalde resultaten, maar bieden inzicht, overzicht en kennis waarmee u uw plannen voor de toekomst kan scherpstellen.

Contactinformatie

Boschstraat 21a
6211 AS - Maastricht
043-2340000
maastricht@finovion.nl

Informatie aanvragen
  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.

Klanttevredenheid !

Ondernemers beoordelen
ons met een 9.69.6

Download brochures

Klanttevredenheid !

Ondernemers beoordelen
ons met een 9.69.6

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven