fbpx

Ondernemer – Wij maken ondernemen makkelijker!

Bereken je tarief Vraag info aan

Ben je al jaren ondernemer of ben je recent een eigen bedrijf gestart? Een volwassen bedrijf heeft andere behoeften dan een startend bedrijf. Dit geldt ook op het gebied van financiën en bedrijfsadvies. Het Finovion netwerk heeft de kennis en ervaring in huis om maatwerk te leveren naar alle soorten ondernemers. Zo zijn er bij Finovion bedrijfsadviseurs actief met ruime kennis en ervaring in bedrijfssectoren en ook specialisten die zich weer richten op de ZZP ondernemer.

Maatwerk voor iedere ondernemer

Zo denken we met de gevestigde ondernemer mee over zijn personeelsmanagement, de meest voordelige rechtsvorm en de mogelijke subsidieregelingen voor het MKB. De startende ondernemer begeleiden wij bij het inzichtelijk maken van de fiscale relatie tussen privé en de zaak en leren we hoe jezelf je boekhouding kunt doen en wat de vereisten zijn waaraan een factuur moet voldoen.

Wat we voor je kunnen doen

Onze werkwijze

Finiovion Youtube video

Download gratis MKB-boekje

Fiscale tips en
blunders

Download

pdf-download

Keuze als ondernemer voor Finovion

De keuze voor Finovion betekent dat je jezelf bezig kunt houden met het werk waar jezelf voldoening van krijgt. Dit is bij veel ondernemers niet de administratie en de jaarrekening. Door Finovion bij je financiën te betrekken kun je met een gerust hart ondernemen en voorkom je financiële verrassingen.

Finovion verenigt de voordelen van het kleinere kantoor met de voordelen van het grotere accountantskantoor. Je Finovion aanspreekpunt zit bij je in de regio en is 24X7 voor jou bereikbaar. Zo ervaar je een betrokken opstelling en voel je je geen nummer. Het Finovion netwerk met 60+ kantoren in Nederland zorgt voor professionaliteit, continuïteit en geeft je toegang tot allerlei specialistische accountancy kennis. Door specialismen en ICT te delen, houden we het voor jou betaalbaar.

Vind een kantoor in je buurt

Of bekijk dit kantoor

Kantorenoverzicht

MKB Informatieaanvraag

In vergelijking tot het doorsnee accountantskantoor zijn wij vaak 30% goedkoper en krijg je betere dienstverlening. Wil je weten wat jij als ondernemer betaalt? Vul dan onze informatieaanvraag in.

9.5/10 bekijk 245 reviews
  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.