fbpx

Hulp bij uw administratie nodig?

Wilt u betere kwaliteit administratie en meer geld overhouden onder aan de streep? Bent u op zoek naar een administratie kantoor dat werkt tegen vaste prijzen? Dan bent u bij Finovion aan het juiste adres. Finovion ondersteunt u in alle fasen van uw bedrijfsvoering, van starter tot beëindigen bedrijf. Bij Finovion krijgt u een aanspreekpunt dat proactief met u meedenkt en helpt bij uw gehele administratie.

Administratie bij Finovion

Finovion is een financieel advieskantoor met ruim 50 vestigingen in Nederland. Organisaties binnen het MKB kunnen bij Finovion terecht voor onder meer administratie, salarisadministratie, jaarrekening en fiscale advisering.

Bij de uitvoering van uw administratie leggen wij de nadruk op de communicatie en het in begrijpelijke taal uitleggen van de de cijfers. U krijgt een vast aanspreekpunt die uw sector uitstekend kent en wie u onbeperkt telefonische vragen kunt stellen. Finovion hanteert een transparante prijsstelling door te werken tegen vaste tarieven.

Speerpunten administratie bij Finovion

  • Digitale aanlevering van boekstukken met een online archieffunctie (indien gewenst);
  • Uw cijfers worden continu verwerkt, waardoor u gedurende het jaar inzicht in uw situatie heeft;
  • Na elke verwerkingsronde heeft u contact met uw eigen aanspreekpunt en lost u de vraagposten uit uw administratie op;
  • Finovion heeft niet alleen boekhouders, maar ook belastingadviseurs en accountants met specifieke kennis en ervaring in huis.

Informatie aanvragen administratie ondersteuning

Wilt u meer informatie over administratie bij Finovion? In overleg met u brengen wij graag uw wensen in kaart en bepalen uw vast maandelijks abonnement. Vul dan de onderstaande informatieaanvraag in en wij nemen contact met u op.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.