fbpx

Accountantskantoor te koop

U bent op zoek naar een accountantskantoor te koop? Of een deel van de klantenportefeuille van een bestaand accountantskantoor kopen? De Finovion accountancy franchiseformule is het alternatief voor het accountantskantoor te koop. Binnen Finovion is het namelijk mogelijk om binnen 2 jaar uw klantenomzet te verhogen met 1 ton. Vanzelfsprekend betaalt u dan geen bedrag voor de verwerving van deze klanten. Een belangrijk voordeel is dat u zelf uw klanten kiest en daarom klanten krijgt die bij u passen. Immers de praktijk bij een accountantskantoor te koop is vaak dat een deel van deze klanten binnen enkele zijn weggegaan.

Heeft u een accountantskantoor te koop? Neem dan ook vrijblijvend contact met Finovion op. De vestigingen van Finovion zijn vaak op zoek naar extra omzet en door uw klantenportefeuille te verdelen over meerdere Finovion vestigingen kunnen wij het makkelijker maken om uw accountantskantoor te verkopen.

Bent u een gedreven, ambitieus en gemotiveerd accountant of heeft u reeds een bestaand accountantskantoor, vul dan de onderstaande informatieaanvraag in en wij nemen contact met u op om het Finovion accountantskantoor toe te lichten.

Informatie aansluiting kantoor

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.