fbpx

NOAB administratiekantoor

Heeft u een bestaand administratiekantoor en vindt u het prettig om u te omringen met collega kantoren? Vindt u ook dat de ICT op uw kantoor u steeds meer tijd kost? Bent u zoek naar mogelijkheden om de continuïteit van uw kantoor te borgen? U zou dan kunnen overwegen om uw kantoor bij de NOAB aan te sluiten. Een andere mogelijkheid is om uw kantoor bij het Finovion netwerk voor administratiekantoren en accountancyspecialisten aan te sluiten.

Welke hoofddiensten biedt de NOAB administratiekantoor?

De NOAB is een brancheorganisatie voor administratiekantoren. Als u vooral op zoek bent naar een netwerk dat u vaktechnische trainingen en een modellenbank kan bieden, dan is de NOAB een goede optie om uw kantoor bij aan te sluiten. Ook heeft de NOAB centrale afspraken gemaakt met accountancy leveranciers, zodat u kortingen kunt realiseren op bijvoorbeeld software. Finovion gaat in de samenwerking echter een aantal stappen verder.

Finovion gaat verder dan de NOAB

Finovion is een netwerk van samenwerkende administratiekantoren en biedt administratiekantoren de volgende extra’s ten opzichte van aansluiting bij de NOAB:

  • Het bieden van continuïteit in dienstverlening naar klanten omdat alle Finovion kantoren met dezelfde ICT straat werken en dus dezelfde kennis hebben. Werkzaamheden kunnen daarom van elkaar, indien noodzakelijk, worden overgenomen;
  • Collegialiteit tussen kantoren, waarbij de kantoorleiders uit de regio op regelmatige basis bijeen komen om te sparren over kantoor problematiek. Door de vaste contacten wordt er bij Finovion ten opzichte van de NOAB meer inhoudelijke informatie over het kantoor gedeeld;
  • Afscheid van het zijn van ZZP kantoor, doordat alle aangesloten administratiekantoren onder de naam Finovion werken. Hierdoor kan uw kantoor ook de voordelen bieden van het grotere kantoor. Dit levert meer advies klanten op;
  • Een ICT straat die volledig door het Finovion servicekantoor wordt beheerd. Hierdoor is een aangesloten kantoor minimale tijd kwijt aan de ICT. Bij de NOAB moet ieder administratiekantoor zelf zijn eigen ICT onderhouden.

Meer informatie over Finovion en NOAB administratiekantoor

Ieder kantoor is anders en ieder kantoor heeft andere wensen. Wij bespreken graag uw persoonlijke situatie en maken samen met u een vergelijking tussen de NOAB en Finovion. Wilt u een vrijblijvende vergelijking? Vul dan onderstaande informatieaanvraag in.

Informatie aansluiting kantoor

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.