fbpx

Belastingconsulent worden?

Belastingconsulent worden?

Veel mensen zoeken naar een belastingconsulent. De naam belastingconsulent wordt gehanteerd voor iemand die veel van belastingen weet en hierover het MKB adviseert. Dit levert al snel besparing in belasting op. Een belastingconsulent verdient zich dus al snel terug. Finovion is een netwerk van administratiekantoren met belastingconsulenten in huis. U kunt ons via ons contactformulier eenvoudig bereiken voor een vrijblijvend gesprek.

Wilt uzelf RB belastingconsulent worden?

Heeft u een eigen administratiekantoor of heeft u ruime ervaring in de financiële sector? Wilt u MKB ondernemers fiscaal adviseren? U zou dan kunnen overwegen om een opleiding tot RB belastingconsulent te volgen. Als u deze opleiding RB belastingconsulent heeft afgerond, dan zorgt dit ervoor dat u nog beter meerwaarde naar het MKB kan bieden. Immers de echte meerwaarde voor het MKB zit in het meedenken door u over de complete bedrijfsvoering van de MKB ondernemer.

Wat doet u na afloop van deze RB belastingconsulent opleiding?

Als u de RB Belastingconsulent opleiding heeft afgerond en aan uw jaarlijkse RB opleidingsverplichtingen voldoet, dan staat u ingeschreven in het RB register. Dit RB register biedt toegang tot een netwerk van belastingconsulenten, waarmee u kan samenwerken. Ons netwerk van administratiekantoren en accountancy specialisten Finovion gaat een aantal stappen verder in het samenwerken tussen kantoren.

Finovion gaat verder dan RB belastingconsulent

Finovion is een netwerk van samenwerkende administratiekantoren en biedt de belastingconsulent de volgende extra’s ten opzichte van alleen aansluiting bij het RB:

  • Het bieden van continuïteit in dienstverlening naar klanten omdat alle Finovion kantoren met dezelfde ICT straat werken en dus dezelfde kennis hebben. Werkzaamheden kunnen daarom van elkaar, indien noodzakelijk, worden overgenomen;
  • Collegialiteit tussen kantoren, waarbij de kantoorleiders uit de regio op regelmatige basis bijeen komen om te sparren over kantoor problematiek. Door de vaste contacten wordt er meer inhoudelijke informatie over het kantoor gedeeld;
  • Afscheid van het zijn van ZZP kantoor, doordat alle aangesloten leden onder de naam Finovion werken. Hierdoor kan uw kantoor ook de voordelen bieden van het grotere kantoor. Dit levert meer advies klanten op;
  • Een ICT straat die volledig door het Finovion servicekantoor wordt beheerd. Hierdoor is een aangesloten kantoor minimale tijd kwijt aan de ICT. Bij het RB is ieder kantoor zelf verantwoordelijk voor het beheer van zijn ICT straat.

Meer informatie over Finovion en RB belastingconsulent

Iedere belastingconsulent is anders en heeft andere wensen. Wij bespreken graag uw persoonlijke situatie en brengen u in contact met Finovion kantoren die ook RB lid zijn. Staat u hiervoor open? Vul dan onderstaande informatieaanvraag in.

Informatie aansluiting kantoor

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.