Informatie aanvragen
 • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
Informatie aanvragen
 • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
 • Persoonlijke aanpak
 • Meedenken over complete bedrijfsvoering
 • Alle kennis in huis

Administratiekantoor Hengelo

Bijna 10 jaar geleden ben ik met mijn eigen Finovion administratiekantoor gestart. Door haar unieke positionering in de markt is Finovion Hengelo al snel uitgegroeid tot een vooraanstaand kantoor met een zeer mooie klantportefeuille.

Door de professionele dienstverlening en veel aandacht voor klanttevredenheid, is het kantoor begin 2016 uitgeroepen tot beste Finovion vestiging van 2015.

Vestigingsleider Martin Wijgman is sinds 1992 werkzaam geweest als financieel verantwoordelijke bij verschillende bedrijven. De kennis over de werking van bedrijven is, naast de aanwezige financiële en fiscale kennis, zeer bruikbaar in de adviespraktijk. Finovion wil graag de klant ontzorgen op financieel en fiscaal gebied en een zeer waardevolle sparringpartner voor de ondernemer zijn. Uitgangspunt hierbij is dat administratie altijd up to date is. Met behulp van de zeer moderne infrastructuur van Finovion is dit zeer zeker mogelijk. Deze infrastructuur zorgt ervoor dat er heel efficiënt gewerkt kan worden, waardoor de tarieven zeer concurrerend zijn. Speerpunten van Finovion Hengelo zijn afspraak = afspraak en een korte responstijd. Als een klant een vraag stelt, krijgt diegene een snel en nauwkeurig antwoord.

Lees meer

Martin Wijgman
Kantooreigenaar Hengelo

Contactinformatie

Bordeauxstraat 25
7559 KK - Hengelo
074-8531530
hengelo@finovion.nl
Informatie aanvragen
 • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.

6 Redenen voor contact

 • Gratis offerte
 • Aantrekkelijke prijsstelling
 • Finovion bestaat ruim 15 jaar
 • Meer dan 4000 klanten
 • Klantscore van 9,6
 • Kantoor in de buurt
  Finiovion Youtube video

  Aangesloten bij:

   

  Administratiekantoor Hengelo | Uw cijfers actueel met administratiekantoor Hengelo

  Hoe actueel zijn de cijfers van uw administratie? Grote kans dat u geduld moet uitoefenen tot de volgende aangifte. In een kwartaal kan veel gebeuren, daarom vinden we bij Finovion administratiekantoor Hengelo dat uw cijfers up-to-date moeten zijn. Kies daarom administratiekantoor Hengelo als uw betrouwbare partner in financiële zaken. Dan hoeft u niet tot het einde van het kwartaal te wachten om uw cijfers in te zien.

  Uw administratie wordt op regelmatige basis in de boekhouding verwerkt. Dit kan op verschillende manieren, u kiest zelf wat u het prettigst vindt. Zo kunnen wij uw administratie bij ons op kantoor in Hengelo verwerken, kan uw vaste contactpersoon bij u op locatie langskomen of kunt u er voor kiezen om het zelf via internet te doen. Uw wensen staan bij ons centraal. Na het invoeren worden uw cijfers door Finovion administratiekantoor Hengelo gecontroleerd, nemen wij ze met u door en krijgt u van ons aanvullend advies. Zo houdt u zicht op uw cijfers.

  Advies voor uw financiën

  Ons administratiekantoor Hengelo kijkt verder dan cijfers en kiest voor een actieve en persoonlijke benadering. Elke ondernemer heeft zijn beweegredenen en doelstellingen. Finovion wil uw cijfers gebruiken om u hierbij te ondersteunen. Cijfers zijn voor ons niet zomaar behaalde resultaten, maar bieden inzicht, overzicht en kennis waarmee u uw plannen voor de toekomst kan scherpstellen.

  Lees meer

  Ons administratiekantoor Hengelo staat voor u klaar voor ondersteuning bij de volgende zaken:

  Ook op zoek naar een kantoor dat meedenkt?
  Neem contact op

  Klanttevredenheid !

  Ondernemers beoordelen
  ons met een 9.69.6

  Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
  Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

  Meer diensten
  Naar boven