fbpx

Administratiekantoor Hengelo

 • Persoonlijke aanpak
 • Meedenken over complete bedrijfsvoering
 • Alle kennis in huis

Vraag info aan Bel 074-8531530

Martin Wijgman
Kantooreigenaar Hengelo

Contactinformatie

Oude Boekeloseweg 33
7553 DS - Hengelo
Bekijk op Google Maps

Administratiekantoor Hengelo

Bijna 10 jaar geleden ben ik met mijn eigen Finovion administratiekantoor gestart. Door haar unieke positionering in de markt is Finovion Hengelo al snel uitgegroeid tot een vooraanstaand kantoor met een zeer mooie klantportefeuille.

Door de professionele dienstverlening en veel aandacht voor klanttevredenheid, is het kantoor begin 2016 uitgeroepen tot beste Finovion kantoor 2015. Dit is nog eens herhaald in 2019 toen ons kantoor nogmaals is uitgeroepen tot beste Finovion vestiging. We ervaren deze uitverkiezing als een enorme eer en zien het als een blijk van waardering voor onze dienstverlening.

Vestigingsleider Martin Wijgman is sinds 1992 werkzaam geweest als financieel verantwoordelijke bij verschillende bedrijven. De kennis over de werking van bedrijven is, naast de aanwezige financiële en fiscale kennis, zeer bruikbaar in de adviespraktijk. Finovion wil graag de klant ontzorgen op financieel en fiscaal gebied en een zeer waardevolle sparringpartner voor de ondernemer zijn. Uitgangspunt hierbij is dat administratie altijd up to date is. Met behulp van de zeer moderne infrastructuur van Finovion is dit zeer zeker mogelijk. Deze infrastructuur zorgt ervoor dat er heel efficiënt gewerkt kan worden, waardoor de tarieven zeer concurrerend zijn. Speerpunten van Finovion Hengelo zijn afspraak = afspraak en een korte responstijd. Als een klant een vraag stelt, krijgt diegene een snel en nauwkeurig antwoord.

Lees meer

6 Redenen voor contact

 • Gratis offerte
 • Aantrekkelijke prijsstelling
 • Finovion bestaat ruim 15 jaar
 • Meer dan 4000 klanten
 • Klantscore van 9,5
 • Kantoor in de buurt
Vraag info aan
Aangesloten bij:

Wat zeggen klanten

MKB informatieaanvraag Hengelo

Wil je weten wat Finovion voor je kan betekenen? Vul dan onze informatieaanvraag in en wij geven jou inzicht in onze dienstverlening. Het eerste contact is altijd vrijblijvend en gratis.

9.5/10 bekijk 245 reviews
 • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Administratiekantoor Hengelo

Je cijfers actueel met administratiekantoor Hengelo

Hoe actueel zijn de cijfers van jouw administratie? Grote kans dat je geduld moet uitoefenen tot de volgende aangifte. In een kwartaal kan veel gebeuren, daarom vinden we bij Finovion administratiekantoor Hengelo dat jouw cijfers up-to-date moeten zijn. Kies daarom administratiekantoor Hengelo als jouw betrouwbare partner in financiële zaken. Dan hoef je niet tot het einde van het kwartaal te wachten om jouw cijfers in te zien.

Ons administratiekantoor Hengelo staat voor je klaar voor ondersteuning bij de volgende zaken:

Jouw administratie wordt op regelmatige basis in de boekhouding verwerkt. Dit kan op verschillende manieren, je kiest zelf wat je het prettigst vindt. Zo kunnen wij jouw administratie bij ons op kantoor in Hengelo verwerken, kan jouw vaste contactpersoon bij je op locatie langskomen of kun je er voor kiezen om het zelf via internet te doen. Jouw wensen staan bij ons centraal. Na het invoeren worden jouw cijfers door Finovion administratiekantoor Hengelo gecontroleerd, nemen wij ze met je door en krijg je van ons aanvullend advies. Zo houd je zicht op jouw cijfers.

Advies voor jouw financiën

Ons administratiekantoor Hengelo kijkt verder dan cijfers en kiest voor een actieve en persoonlijke benadering. Elke ondernemer heeft zijn beweegredenen en doelstellingen. Finovion wil jouw cijfers gebruiken om je hierbij te ondersteunen. Cijfers zijn voor ons niet zomaar behaalde resultaten, maar bieden inzicht, overzicht en kennis waarmee je jouw plannen voor de toekomst kan scherpstellen.

Lees meer