fbpx

Boekhouding

Zoekt u een goede boekhouder? Wilt u uw boekhouding uitbesteden? Dan bent u bij de Finovion vestiging bij u in de regio aan het juiste adres. Veel ondernemers hebben vaak te weinig tijd hebben voor het doen van hun boekhouding of hebben een hekel aan het doen van de boekhouding. Wij springen in waar u dat wenst. Bij Finovion krijgt u een professionele boekhouding een ruime persoonlijke aandacht. Hierdoor kunt u de juiste beslissingen nemen op het juiste moment. Dat bespaart u tijd en kosten, zodat u zich kunt concentreren op waar het werkelijk om gaat: ondernemen!

Waarom boekhouding bij Finovion

Finovion is een financieel advieskantoor met ruim 30 vestigingen in Nederland. Door de boekhouding aan ons uit te besteden, volgen we met de scherpe blik van een ondernemer uw cijfers en adviseren we u hierover. We benutten alle moderne technieken, waardoor we efficiënt kunnen werken en de kosten laag kunnen houden. Finovion heeft in het verleden ruime ervaring opgebouwd met de nieuwe manier van werken die internetboekhouden met zich meebrengt. Bij Finovion krijgt u een vast aanspreekpunt.

Boekhouding bij Finovion houdt in:

  • Maken van verkoopfacturen in eigen factuur lay-outs;
  • Telebankieren met mogelijkheden om bankmutaties via internetboekhouden in te lezen of automatisch via de bankkoppeling;
  • Scannen van uw boekstukken naar de digitale postbus bij Finovion;
  • Het verzorgen van uw aangiften omzetbelasting, zelfstandig of door Finovion;
  • Toegang tot eigen boekhoudsoftware met zelf te kiezen opties.

Meer informatie over boekhouding bij Finovion

Wilt u meer informatie over boekhouding bij Finovion? In overleg met u brengen wij graag uw wensen in kaart en bepalen uw vast maandelijks abonnement. Vul dan de onderstaande informatieaanvraag in en wij nemen contact met u op.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.