fbpx

Kosten boekhouder

Bent u op zoek naar een uitstekende boekhouder die geen torenhoge kosten in rekening brengt? Kom dan zeker eens langs bij de Finovion vestiging bij u in de buurt. Wij hanteren transparante tarieven, zodat u vooraf altijd duidelijkheid hebt over de kosten. Daarnaast zijn onze diensten voor het gemiddelde bedrijf ook nog eens prima te betalen.

De voordelige prijsstelling van ons administratiekantoor gaat echter geenszins ten koste van de kwaliteit van onze dienstverlening. De boekhouders van Finovion bezitten de nodige fiscale en financiële kennis en kunnen u hierdoor in elk opzicht op maat bedienen. Het contact verloopt doorgaans via één boekhouder die als uw vaste contactpersoon fungeert.

Kosten boekhouder voor eenmanszaak

Heeft u een lastige vraag? Dan is er in een van onze andere vestigingen altijd wel een specialist aanwezig die in dit onderwerp is gespecialiseerd. Zo krijgt u altijd antwoord op vragen waar u normaliter alleen bij een groot accountantskantoor mee terecht kunt. Veel van onze accountants zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in eenmanszaken en ZZP.

Voor eenmanszaken hanteren wij voordelige tarieven, waardoor uw ZZP boekhouder helemaal niet veel hoeft te kosten. Het uiteindelijke tarief is onder meer afhankelijk van de hoeveelheid facturen, de gewenste dienstverlening en de sector waarin uw bedrijf zich bevindt. Voor een definitieve prijsbepaling adviseren we u vrijblijvend contact op te nemen.

BTW aangifte voor BV of klein bedrijf

Of u nu een klein bedrijf heeft zoals een eenmanszaak of een grotere BV onderneming, bij Finovion staan we u graag terzijde met waardevolle bedrijfseconomische adviezen en financiële begeleiding. Wij vinden het belangrijk dat u een goed inzicht heeft in uw cijfers en besteden daarom veel aandacht aan persoonlijk contact en uitvoerig advies.

Uw Finovion boekhouder brengt zaken zoals uw inkomsten en kosten in kaart en stelt op grond hiervan een professionele jaarrekening of ander gewenst document op. Natuurlijk kunnen onze accountants ook een BTW aangifte (omzetbelasting), aangifte inkomstenbelasting of aangifte vennootschapsbelasting verzorgen.

Is een boekhouder aftrekbaar?

De kosten voor een boekhouder vallen onder bedrijfskosten en zijn hierdoor volledig fiscaal aftrekbaar. Dit geldt uiteraard ook voor de dienstverlening van Finovion. Denk hierbij onder meer aan diensten zoals salarisadministratie, factuurherkenning, managementrapportage en pre-audit diensten.

Een boekhouder van Finovion verschaft u controle over uw financiële situatie en zorgt ervoor dat uw administratie op orde is. Benieuwd naar de precieze kosten? Vul dan de onderstaande contact aanvraag in.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanttevredenheid !

Ondernemers beoordelen
ons met een 9.59.5