fbpx

Zorg administratiekantoor vinden?

Door de ontwikkelingen van de zorgmarkt, zoals introductie marktwerking en patiënt empowerment, krijgen zorgaanbieders te maken met grote veranderingen. Hierop is het van belang om adequaat in te spelen. Een actuele financiële en cliëntenadministratie vormt hierbij een belangrijke basis. De financiële zorgspecialisten van Finovion ondersteunen u hier graag bij.

Up-to-date kennis van de wet en regelgeving in de zorg

Gebrekkig financieel inzicht kost de zorg veel geld. Finovion helpt u aan een actuele financiële en cliëntenadministratie, vertaald naar de voor u belangrijke stuur- en managementinformatie. De kennis van de Finovion adviseur van de wet en regelgeving in de gezondheidszorg speelt hierbij een belangrijke rol. Hierdoor kunnen we uw administratie volledig uit handen nemen. Wij kunnen voor u de financiële en cliënten-administratie voeren, de jaarrekening en/of begroting samenstellen, maar ook de verantwoording middels de nacalculatie en de DBC verantwoording aan het NZA.

Meer informatie

Ons kantoor heeft vele klanten binnen de zorg, zoals artsen, fysiotherapeuten en medische instellingen. Wilt u meer informatie over de inschakeling van Finovion bij uw administratie? Vul dan onderstaande informatieaanvraag in.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.