fbpx

Administratiekantoor kopen

Overweeg je om een administratiekantoor te kopen?  Het Finovion netwerk biedt jouw administratiekantoor ondersteuning bij de werving van klanten. Binnen 2 jaar heb je zelfstandig een klantenportefeuille met voldoende omvang opgebouwd.

Heb je er wel eens bij stil gestaan dat je ook zonder het overnemen van een klantenportefeuille in 1 tot 2 jaar een administratiekantoor met 1 ton omzet kan opbouwen? Van een administratiekantoor kopen en het betalen van een vergoeding over de omzet is dan geen sprake.

Door je aan te sluiten bij onze administratiekantoor franchiseformule wordt je volledig ondersteunt, ook bij de werving van je klanten. In 1 tot 2 jaar tijd heb je al een klantenportefeuille opgebouwd, terwijl je niet de kosten kwijt bent die je betaalt als je klanten overneemt van een ander administratiekantoor. Ook loop je niet het risico dat klanten bij je weggaan omdat je geen voldoende klik hebt met deze klanten. als je je eigen klanten werft, dan heb jezelf wel een persoonlijke klik met deze ondernemers.

Hoe staat Finovion bekend in het MKB

Finovion is een netwerk van samenwerkende administratiekantoren, bedrijfsadviseurs en accountancyspecialisten en bestaat uit 60+ locaties. Onze kracht is dat wij met ondernemers en bedrijven meedenken over de complete bedrijfsvoering. Onze slimme ICT straat zorgt ervoor dat het accountancy basiswerk efficiënt wordt afgerond.

Finovion ondersteuning bij administratiekantoor kopen

Door niet een administratiekantoor kopen, maar door je bij Finovion aan te sluiten, kunnen we je de volgende toegevoegde waarde bieden. Dit levert je direct tijdwinst en financiële besparingen op.

  • Finovion heeft de afgelopen 20 jaar een methodiek ontwikkeld waarbij je makkelijker klanten kunt werven. Dit betekent onder meer dat je een actieplan marketing met Finovion ervaringen ontvangt, dat je de eerste periode extra begeleiding krijgt in verkoop en marketing, dat je informatieaanvragen automatisch doorgestuurd krijgt vanuit diverse Finovion websites en dat je ondersteuning kunt krijgen van een verkoper, die afspraken met MKB ondernemers voor je maakt. Door het hanteren van deze werkwijze is bewezen dat financiële mensen zonder ervaring met verkoop, toch hun eigen klantenportefeuille kunnen opbouwen;
  • Finovion heeft een professionele administratiestraat voor jouw kantoor operationeel, waar je vanaf de start van jouw administratiekantoor gebruik van kunt maken. Systemen zijn online en maximaal aan elkaar gekoppeld, invoer wordt vergemakkelijkt en modellen en inrichting is door het Finovion servicekantoor gebeurd. Je hoeft bij het administratiekantoor starten geen onnodige tijd te besteden aan de opzet en onderhoud van jouw financiële software;
  • Finovion bestaat uit een netwerk van deskundigen. Zo heeft Finovion accountants, fiscalisten, salarisadministrateurs, controllers en bedrijfscoaches in huis. Specialisten waarmee je kunt klankborden over complexere vraagstukken. Ook vinden wij collegialiteit en overleg tussen Finovion kantooreigenaren erg belangrijk. Door deze expertise kun je sneller en beter jouw vragen van je klanten beantwoorden.

Afweging administratiekantoor kopen

Van het belang is dat de investering van een administratiekantoor starten in het Finovion netwerk wordt afgezet tegen het kopen van een administratiekantoor. De kosten die wij voor je maken ten aanzien de financiële software worden aan je doorbelast en zijn afhankelijk van het aantal gebruikers op jouw kantoor. Door de schaalvoordelen van het Finovion netwerk zijn deze kosten altijd lager dan de kosten als je deze software zelfstandig afneemt.

Het administratiekantoor kopen vraagt een behoorlijke investering van je, terwijl je niet precies weet of de klanten van het overnemende kantoor met je willen samenwerken. Op basis van onze ervaring kunnen we melden dat 2 jaar na de overname nog maar de helft van de klantenportefeuille actief is. Door je aan te sluiten bij Finovion bouw je jouw eigen klantenbestand op, dat bestaat uit ondernemers waarmee je ook daadwerkelijk een klik hebt.

Veel gestelde vragen administratiekantoor kopen

Alternatief administratiekantoor kopen aanvragen

Wil je meer weten wat Finovion voor je kan betekenen als alternatief voor administratiekantoor kopen? Vul dan onze informatieaanvraag in.

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.