Finovion activeert

Online boekhouden

Als ondernemer wilt u altijd inzicht hebben in de financiële situatie van uw bedrijf. Bij Finovion bieden we u die mogelijkheid met online boekhouden. Hoe laat het ook is en waar u zich ook bevindt: met enkele simpele muisklikken heeft u direct toegang tot de laatste rapportages en kengetallen die voor uw bedrijf van belang zijn. Zo ervaart u het beste van beide werelden.

Niet alleen heeft u namelijk het gemak van een online boekhoudprogramma dat u veel tijd bespaart tijdens het verwerken van uw administratie, maar ook behoudt u zelf de volledige controle over uw financiën en alles wat daarmee te maken heeft. Online boekhouden is daarmee dé oplossing voor het moderne bedrijf dat streeft naar een maximale flexibiliteit.

Goedkoop online boekhouden

Dat online boekhouden helemaal niet duur hoeft te zijn, blijkt onder meer uit de prijzen die Finovion hanteert. De omvang van Finovion zorgt ervoor dat wij professionele boekhoudsoftware tegen geringe kosten voor u toegankelijk kunnen maken. Wij vinden dat onze boekhoudsoftware voor alle MKB ondernemers betaalbaar moet zijn en bieden onze diensten daarom aan tegen een aantrekkelijke prijs. Ook met een beperkt budget kunt u op deze manier een professionele boekhouding voeren.

Online boekhouden is via Finovion niet alleen goedkoop, maar helpt u ook nog eens om extra geld te besparen. U heeft toegang tot uitgebreide functionaliteiten zoals het online versturen van facturen, het maken van een betaalbestand of een financiële dashboard met cijfers en kengetallen. Ons vaste aanspreekpunt is altijd bij vragen voor u bereikbaar.

Online boekhouden voor eenmanszaak en MKB

Al deze zaken besparen u niet alleen veel tijd, maar helpen u ook om uw professionele ambities te realiseren en dragen bij aan de groei van uw bedrijf. De voordelige prijs van onze online boekhoudsoftware maakt het pakket ook bij uitstek geschikt voor de eenmanszaak of MKB’er die liever zo weinig mogelijk tijd kwijt is aan het voeren van zijn administratie.

Speciaal voor bedrijven tot 10 man personeel bieden we bij Finovion een extra betaalbare basisversie van ons boekhoudpakket. Deze versie bevat alle benodigde functionaliteiten om als MKB’er een professionele boekhouding te voeren en is in een later stadium eventueel uit te breiden naarmate uw behoeften toenemen. Zo groeit ons boekhoudprogramma mee met uw bedrijf!

Toegankelijk online boekhoudprogramma

Ondanks de aantrekkelijke prijsstelling van ons boekhoudpakket levert u geenszins in op het kwalitatieve aspect. Online boekhouden van Finovion voldoet aan de strengste kwaliteitscriteria en is speciaal ontworpen om het verwerken van uw administratie een stuk eenvoudiger te maken. Onze ervaren boekhouders weten immers als geen ander hoe dit werkt.

Uiteraard bent u bij Finovion daarnaast verzekerd van duidelijke prijsafspraken, zodat u weet waar u aan toe bent en nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan. Wilt u meer weten over online boekhouden of een van onze andere diensten? Vul dan onderstaande informatieaanvraag in.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven