Managementrapportage maken?

Meer dan een balans en V&W rekening

Een managementrapportage is meer dan een balans en verlies en winstrekening. Een goed werkende managementrapportage bestaat ook uit een begroting, een cashflowprognose en een dashboard met financiële en niet financiële kengetallen. Om een actief financieel beleid binnen uw organisatie tot stand te brengen is het van belang dat er een uniform managementinformatiesysteem binnen uw organisatie aanwezig is, waarbij het vullen van het managementinformatiesysteem volledig of deels geautomatiseerd gebeurt. Met één druk op de knop heeft u dan de managementrapportage beschikbaar. Onze Finovion adviseur bij u in de regio denkt graag met u mee op welke wijze dit binnen uw bedrijf gerealiseerd kan worden.

Voordelen managementrapportage maken

De managementrapportage is geen doel op zich. Het gaat erom dat de analyse van de managementrapportage inzicht biedt in hoe uw bedrijf ervoor staat. Door deze actuele situatie af te zetten tegen uw begroting, krijgt u een beter beeld van de richting van uw organisatie. Zeker als u deze vergelijking periodiek maakt.

Onze ondersteuning bij managementrapportage maken

Natuurlijk is het mogelijk dat we u alleen toegang geven tot onze online financiële dashboards en dat uzelf uw cijfers en kengetallen interpreteert. Om nog meer uit uw bedrijf te halen, denken wij dat onze adviseurs door te klankborden met u over de complete bedrijfsvoering extra toegevoegde waarde leveren. Zo kunnen we ook participeren in uw management overleg en van afstand, maar met onze ervaring, naar uw bedrijf kijken.

Wilt u meer informatie over het maken van een managementrapportage? Vul dan onderstaande informatieaanvraag in.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven