fbpx

Managementrapportage maken?

Bereken je tarief Vraag info aan

Meer dan een balans en V&W rekening

Een managementrapportage is meer dan een balans en verlies en winstrekening. Een goed werkende managementrapportage bestaat ook uit een begroting, een cashflowprognose en een dashboard met financiële en niet financiële kengetallen. Om een actief financieel beleid binnen jouw bedrijf tot stand te brengen is het van belang dat er een uniform managementinformatiesysteem binnen jouw organisatie aanwezig is, waarbij het vullen van het managementinformatiesysteem volledig of deels geautomatiseerd gebeurt. Met één druk op de knop heb je dan de juiste managementrapportage beschikbaar. Onze Finovion adviseur bij je in de regio denkt graag met je mee op welke wijze dit binnen jouw bedrijf gerealiseerd kan worden.

Voordelen managementrapportage maken

De managementrapportage is geen doel op zich. Het gaat erom dat de analyse van de managementrapportage inzicht biedt in hoe jouw bedrijf ervoor staat. Door deze actuele situatie af te zetten tegen je begroting, krijg je een beter beeld van de richting van jouw organisatie. Zeker als je deze vergelijking periodiek maakt.

Wat we voor je kunnen doen

Onze werkwijze

Download gratis MKB-boekje

Fiscale tips en
blunders

Download

pdf-download

Onze ondersteuning bij managementrapportage maken

Natuurlijk is het mogelijk dat we je alleen toegang geven tot onze online financiële dashboards en dat jezelf jouw cijfers en kengetallen interpreteert. Om nog meer uit jouw bedrijf te halen, denken wij dat onze adviseurs door te klankborden met je over de complete bedrijfsvoering extra toegevoegde waarde leveren. Zo kunnen we ook participeren in jouw management overleg en van afstand, maar met onze ervaring, naar jouw bedrijf kijken.

Vind een kantoor in je buurt

Of bekijk dit kantoor

Kantorenoverzicht

Veelgestelde vragen

MKB informatieaanvraag

Wil je weten wat je betaalt als je kiest voor een management rapportage bij Finovion? Vul dan de informatieaanvraag in.

9.5/10 bekijk 245 reviews
  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.