fbpx

Administratiekantoor

Het voeren en bijhouden van een goede boekhouding is voor veel ondernemers lastig. Geen tijd, niet de juiste kennis of simpelweg vergeten: er zijn tal van redenen te bedenken waarom de financiële administratie vaak te wensen overlaat. Door gebruik te maken van een kleinschalig en persoonlijk administratiekantoor, behoren die problemen echter tot het verleden.

De financiële professionals van Finovion combineren fiscale expertise met persoonlijke aandacht. Daarnaast werken wij met vaste abonnementen, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. U weet op voorhand precies wat u kwijt bent aan de diensten van uw administratiekantoor. Transparantie en persoonlijk, prettig contact staan bij ons voorop.

Administratiekantoor door heel Nederland

Wanneer u kiest voor een van onze boekhouders, weet u zeker dat u altijd een adviseur in de buurt heeft. Finovion beschikt namelijk over meer dan 50 aangesloten kantoren, die door heel Nederland verspreid zijn. Dus of u nu in de buurt van Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven of Groningen zit: een persoonlijke ontmoeting is altijd snel geregeld.

Persoonlijk contact is voor ons van groot belang. We kijken namelijk verder dan louter naar uw cijfers. Administratiekantoor Finovion zet in op bredere advisering, zodat wij waarde toevoegen aan uw complete bedrijfsvoering. Uiteraard zijn onze experts op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving, zodat u honderd procent zeker weet dat uw boekhouding aan alle eisen voldoet.

Meer dan alleen hulp bij belastingaangifte

Natuurlijk helpen we u graag bij het invullen van de belastingaangifte. Maar Finovion gaat nog een aantal stappen verder. Zo krijgt u van ons een financiële coach, die altijd met u meedenkt. Deze persoonlijke coach houdt uw financiële situatie scherp in het oog en is altijd op zoek naar verbeteringen.

Dat scheelt niet alleen bij het doen van de aangifte, maar ook als u hulp nodig heeft op het gebied van bijvoorbeeld salarisadministratie of jaarrekeningen. Voordeel hiervan is dat u uiteindelijk kosten bespaart. De experts van ons administratiekantoor door heel Nederland weten namelijk welke regels voor u wel en niet gelden. Uw financiële administratie is dus goed geregeld, foutloos en levert in de regel ook kostenbesparingen op.

Tarieven administratiekantoor

Finovion hanteert transparante, vaste tarieven. Deze tarieven zijn afhankelijk van meerdere factoren, zoals de sector waarin uw onderneming actief is, de grootte van uw onderneming/financiële administratie en het aantal facturen op jaarbasis. Uiteraard geven we u graag een indicatie van de kosten. Wanneer u dit formulier invult, krijgt u alvast een reële prijsindicatie.

Als gezegd werkt u bij ons administratiekantoor met een vast maandelijks abonnement. Bij de kosten die u op maandbasis betaalt, zitten ook de diensten van de financiële coach inbegrepen. Uiteraard kunt u bij vragen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen, of even langskomen bij een van onze vestigingen door heel Nederland.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.