Boekhouder Rotterdam

Wij staan als ervaren kantoor in Rotterdam achter de ambities van het MKB. Daarom krijgt u de zorg en aandacht die nodig is om uw ambities waar te maken, ongeacht de grootte van uw bedrijf. Ons doel als boekhouder in Rotterdam zijn tevreden klanten. dit bereiken wij door als boekhouder transparant te werken, proactief naar MKB bedrijven op te trekken en verwachtingen duidelijk met elkaar af te stemmen.

Boekhouder Rotterdam met professionaliteit

De boekhouder Rotterdam is aangesloten bij het landelijke netwerk van Finovion met ruim 50 accountantskantoren en administratiekantoren. Binnen Finovion brengen wij het beste van twee werelden samen, namelijk de persoonlijkheid en betrokkenheid van het kleinere boekhoudkantoor en de professionaliteit en kennis van het grotere accountantskantoor.

Speerpunten van Boekhouder Rotterdam

  • Uitleggen van de cijfers in begrijpelijke taal: Boekhouder Finovion uit Rotterdam trekt proactief met zijn relaties op en geeft het MKB gedurende het jaar inzicht in zijn cijfers door middel van specifieke management-rapportages. Ook zet Finovion uit Rotterdam in samenspraak met ondernemers financiële acties naar de toekomst uit;
  • Heldere prijsstelling: Boekhouder Finovion bepaalt in gezamenlijk overleg met u de uit te voeren werkzaamheden en komt op basis van deze werkzaamheden tot een vast maandelijks abonnement;
  • Online, innovatief en vooral bij de tijd zijn: Finovion gelooft in digitale verwerking van boekstukken en probeert met automatische verwerking tijdwinst te boeken. Hierdoor kan onze boekhouder Rotterdam zich concentreren op advisering van haar relaties.

Meer informatie over boekhouder Rotterdam

In overleg met u brengt onze boekhouder Rotterdam uw wensen in kaart en geven wij u inzicht in uw maandbedrag. Wilt u weten wat u bij Finovion boekhouder Rotterdam betaalt? Vul dan onderstaande informatieaanvraag in.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.

Klanttevredenheid !

Ondernemers beoordelen
ons met een 9.69.6

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven