fbpx

Zoekt u een administrateur?

Zoekt u een administrateur met ruime boekhoudervaring ? Bent u op zoek naar een administrateur voor het wegwerken van achterstanden in uw administratie. Dan bent u bij Finovion aan het juiste adres. U kunt bij Finovion terecht voor eenvoudige invoer werkzaamheden, maar ook als u ondersteuning wenst bij het opstellen van managementrapportages en het uitzetten van financiële acties. Finovion kan deze ondersteuning op tijdelijke, maar ook op permanente basis aanbieden.

Uw administrateur bij Finovion

Finovion is een financieel advieskantoor met ruim 30 vestigingen in Nederland. Organisaties binnen het MKB kunnen bij Finovion terecht voor onder meer boekhouding, salarisadministratie, jaarrekeningfiscale advisering.

Door de inzet van de Finovion administrateur bespaart u loonkosten en heeft u niet de risico’s van het zelf in dienst hebben van deze medewerker. Bij de uitvoering van de werkzaamheden legt de administrateur van Finovion de nadruk op het persoonlijke contact en het in begrijpelijke taal uitleggen van de cijfers. Finovion heeft de financiële en fiscale kennis in huis die doorgaans alleen aanwezig is bij het grote accountantskantoor. U kunt de Finovion administrateur afnemen tegen een vast maandabonnement of tegen een vooraf afgesproken uurtarief.

Voordelen administrateur via Finovion

  • Altijd administratieve capaciteit, ook bij afwezigheid van uw Finovion administrateur;
  • Administrateur kan worden ingezet voor eenvoudige boekhoudklussen, maar ook voor complexer werk;
  • Uw eigen aanspreekpunt bij Finovion is altijd telefonisch bereikbaar voor u;
  • U heeft (indien gewenst) geen eigen boekhoudsoftware nodig.

Meer informatie over administrateur bij Finovion

Wilt u meer informatie over administrateur bij Finovion? In overleg met u brengen wij graag uw wensen in kaart en bepalen uw prijs. Vul dan de onderstaande informatieaanvraag in en wij nemen contact met u op.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.