Exact Online

Zoekt u een boekhouder met ruime kennis over Exact Online? Wilt u gelijk u boekstukken naar uw eigen Exact Online postbus kunnen doorzetten en uw cijfers via een app kunnen bekijken? Finovion is een administratiekantoren netwerk dat verder gaat dan alleen de administratieve verwerking. Wij helpen MKB organisaties bij het verbeteren van de online ICT straat. Exact Online is voor ons het hart van deze straat en dit biedt onbeperkte koppelingsmogelijkheden naar andere online software.

Exact Online bij Finovion

Finovion is een financieel adviesbureau met ruim 40 kantoren in Nederland. Wij gaan verder dan het uitleggen van de cijfers. De kantoorleiders (uw aanspreekpunt) zijn bij Finovion eigen ondernemer en weten daarom wat het hebben van een bedrijf betekent. Zo kunnen wij u adviseren bij de keuze van de Exact Online ICT, maar denken ook met u mee over de complete bedrijfsvoering. Organisaties binnen het MKB kunnen bij Finovion terecht voor ondersteuning bij onder meer online boekhouden, jaarrekening, salarisadministratiefiscale advisering.

Finovion biedt meerdere Exact Online mogelijkheden. Zo kan een MKB organisatie een eigen Exact Online omgeving afnemen. Finovion zorgt er dan voor dat de administratieve inrichting volgens de regels gebeurt. Een andere mogelijkheid is het dat u een maandelijks abonnement bij Finovion afsluit voor complete ontzorging van uw financiën.  U toegang tot uw cijfers in Exact Online is dan onderdeel van dit abonnement.

Voordelen Exact Online

  • Koppelingen met vele online branchesoftware;
  • Handig online goedkeuren van uw binnenkomende facturen;
  • Online Exact Online archief doorzoekbaar op kenmerken;
  • Altijd inzicht in uw up-to-date administratie via een eigen app;
  • Direct telefonische contact met uw vaste aanspreekpunt.

Meer informatie over Exact Online bij Finovion

Wilt u meer informatie over Exact Online bij Finovion? In overleg met u brengen wij uw wensen in kaart.  Door het invullen van onderstaande aanvraag krijgt u meer informatie hierover.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.

Klanttevredenheid !

Ondernemers beoordelen
ons met een 9.69.6

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven