fbpx

Administratiekantoor met ICT kennis?

Bent u op zoek naar een administratiekantoor met specifieke kennis over de ICT sector? De branche specialisten van Finovion kunnen u dan van dienst zijn.

Vele relaties van Finovion verdienen hun geld met de realisatie van hardware en/of software of het leveren van ICT advies. Er wordt gewerkt met onderhoudscontracten of projecten. Finovion kan u behulpzaam zijn bij het koppelen van uw software aan administratieve software.

Scannen en herkennen

Naast deze specifieke kennis is Finovion een kantoor dat automatisering heeft geïntegreerd in haar manier van werken. Zo bieden wij onze klanten de mogelijkheid om alle boekstukken naar een digitale postbus te sturen. Vanuit deze digitale postbus worden boekingsdocumenten gesorteerd en via automatische herkenning als conceptboeking in de administratieve software gezet. U krijgt zelf een online archief. In dit online archief kunt u op kenmerken uw boekstukken terugvinden. Ook heeft Finovion online boekhoudsoftware en online salarissoftware. Als ICT ondernemer zou u voorstander moeten zijn van integratie van systemen in het bedrijfsproces.

Wilt u meer informatie over het uitbesteden van uw administratie bij Finovion? Vul dan onderstaande informatieaanvraag in.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.